ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ φωτογραφίες από το σκάνδαλο:Τελικά είχε σχέση ο Μπλερ με την γυναίκα του Μέρντοχ;

Διαβάστε τι γράφει βρετανική εφημερίδα

ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ φωτογραφίες από το σκάνδαλο:Τελικά είχε σχέση ο Μπλερ με την γυναίκα του Μέρντοχ;

​Έντονες ήταν οι φήμες στο παρελθόν για τον παράνομο δεσμό του Τόνυ Μπλερ και της πρώην συζύγου του μεγιστάνα των Media, Ρούπερτ Μέρντοχ, Ντένγκ!

bler_1.jpg
Σήμερα η βρετανική Daily Mail αποκαλύπτει φωτογραφίες από το 2008, όταν o Μπλέρ και η Ντένγκ διασκέδαζαν στο πάρτι για τα 40α γενέθλια της πρώην γυναίκας του Μέρντοχ!

jhkyuro.jpg
Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο ο Μέρντοχ είχε ήδη αρχίσει να έχει υποψίες για τον κρυφό δεσμό της τότε συζύγου του με τον πρώην βρετανό πρωθυπουργό, ενώ, τον Δεκέμβρη, όπως σας είχαμε γράψει μέσα από το star.gr, είχε βγει στην δημοσιότητα η ερωτική επιστολή που είχε στείλει η Ντένγκ στον Μπλέρ.

Μάλιστα, επειδή ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είχε ήδη αρχίσει να υποψιάζεται τον κρυφό έρωτα Μπλέρ – Ντένγκ, έπειτα από λίγο καιρό έκοψε εκνευρισμένος κάθε δεσμό με τον πρώην στενό του φίλο.

kjlituio.jpg
Πληροφορίες από τη Βρετανία αναφέρουν ότι ο γάμος των Μέρντοχ πήρε και επίσημα διαζύγιο όταν αποκαλύφθηκαν αρκετά email που είχε στείλει η Ντένγκ στον Μπλέρ.

Από το περιβάλλον, πάντως, του πρώην πρωθυπουργού αρνούνται τα πάντα και αναφέρουν ότι οι δύο τους ήταν απλά δύο καλοί φίλοι.

Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν, ωστόσο, οι φωτογραφίες μάλλον προδίδουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και της πρώην κυρίας Μέρντοχ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top