Βίντεο-ντοκουμέντο: Με αυτό το ελικόπτερο διέφυγε ο Γιανουκόβιτς;

Επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Τιμοσένκο η Μέρκελ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Με αυτό το ελικόπτερο διέφυγε ο Γιανουκόβιτς;
Άφαντος παραμένει ο Ουκρανός Πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς, καθώς εδώ και ένα 24ώρο αγνοείται η τ��χη του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει φύγει από το Κίεβο, ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς εάν έχει καταφύγει στη Ρωσία ή παραμένει στην Ουκρανία.

Την ίδια ώρα, βίντεο από κλειστό κύκλωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Channel 5 δείχνει τον Γιανουκόβιτς να αποχωρεί με ελικόπτερο μαζί με τη συνοδεία του! Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη εάν όντως πρόκειται για τον Ουκρανό Πρόεδρο.

Επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Τιμοσένκο η Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ είχε, εξάλλου, η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Ιουλία Τιμοσένκο.

Όπως ανακοίνωσε το κόμμα της «Πατρίδα», «η Μέρκελ συνεχάρη τη Iουλία Τιμοσένκο για την αποφυλάκισή της και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η επιστροφή της στην κεντρική πολιτική σκηνή θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς παράγοντες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στην Ουκρανία».

Η Τιμοσένκο, μετά την ηγετική της εμφάνιση στην πλατεία Ανεξαρτησίας, η οποία παραμένει πλημμυρισμένη από κόσμο, δήλωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία της χώρας στις εκλογές του Μαΐου.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν δέχθηκε πρόταση για να είναι μεταβατική πρωθυπουργός, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top