Χίλαρι: "Έχω και εγώ ευθύνη που με απάτησε ο Κλίντον"- ΔΕΙΤΕ πως αποκαλούσε την Λεβίνσκι

Στο φως της δημοσιότητας επιστολές για το "ροζ" σκάνδαλο

Χίλαρι: "Έχω και εγώ ευθύνη που με απάτησε ο Κλίντον"- ΔΕΙΤΕ πως αποκαλούσε την Λεβίνσκι

Το φως της δημοσιότητας είδαν για πρώτη φορά μια σειρά από ανέκδοτες επιστολές, σημειώσεις και σχόλια οι οποίες αποκαλύπτουν την ιδιόρρυθμη σχέση του ζεύγους Κλίντον αλλά και στον πραγματικό χαρακτήρα της Χίλαρι.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών απεικονίζεται ως πιστή φίλη, αφοσιωμένη μητέρα, αλλά… αδίστακτη απέναντι στους εχθρούς της.

Μάλιστα, έριχνε τις ευθύνες για τις… απιστίες του Μπιλ Κλίντον και στον εαυτό της, ενώ θεωρούσε «ναρκισσίστρια» και «τρελάρα» την Μόνικα Λεβίνσκι η οποία «ξελόγιασε» τον άνδρα της!

Το «απόρρητο» αρχειακό υλικό ανήκει στην Ντάιαν Μπλερ, σύμβουλο του ζεύγους Κλίντον και στενή φίλη της Χίλαρι μέχρι το 2000 (που έφυγε από τη ζωή) και πλεόν φιλοξενείται στη Βιβλιοθήκη Ειδικών Συλλογών του Πανεπιστημίου Αρκανσό.

«Πιστεύει ότι δεν στάθηκε αρκετά έξυπνη, αρκετά ευαίσθητη και αρκετά διαθέσιμη και τώρα εκείνος καλείται να πληρώσει ένα τόσο βαρύ τίμημα» έγραφε η Μπλερ για την Χίλαρι μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με την Λεβίνσκι.

Επίσης μνημονεύει μια μεταξύ τους συνομιλία στην οποία η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε λάβει επιστολή από έναν ψυχολόγο ο οποίος υποστήριζε ότι οι απιστίες του Κλίντον πιθανότατα οφείλονται στο γεγονός ότι τον ανέθρεψαν δύο γυναίκες – η γιαγιά του και η μητέρα του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top