Νέες αποκαλύψεις Τριερβελέρ: "Δεν πίστεψα στα κουτσομπολιά για την Γκαγιέ"

Τι λέει για το πρώτο βράδυ του χωρισμού της με τον Ολάντ

Νέες αποκαλύψεις Τριερβελέρ: "Δεν πίστεψα στα κουτσομπολιά για την Γκαγιέ"

Σχεδόν σε όλα τα γαλλικά εξώφυλλα των γαλλικών εβδομαδιαίων περιοδικών «φιλοξενείται» η Βαλερί Τριερβελέρ και όπως επισημαίνεται δεν φαίνεται διατεθειμένη να «χαριστεί» στον γάλλο πρόεδρο, ενώ απειλεί και με νέες αποκαλύψεις.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το «ροζ» σκάνδαλο Ολάντ- Γκαγιέ είναι όλο και περισσότερες.

«Δεν φάγαμε τίποτα και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου όλο το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί αποφάσισα να νοσηλευτώ» είπε στο περιοδικό Paris Match, με το οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά.

Η Βαλερί υποστήριξε ότι είχε ακούσει και στο παρελθόν τις φήμες αλλά δεν είχε δώσει σημασία. «Για όλους ακούγονται διάφορα, γι΄αυτό και δεν είχα δώσει σημασία. Εννοείται πως είχαμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλο αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν έδινα σημασία στις φήμες γιατί ακούμε συνεχώς φήμες, και για μένα».

Στο περιοδικό Le Parisien αναφέρει ότι «ποτέ δεν μου άρεσαν τα πλούτη των Ηλυσίων. Η Ινδία είναι μια επιστροφή προς την ελευθερία, μακριά από τον πολιτικό κόσμο και τις προδοσίες του…Θα προτιμούσα μια φυσιολογική ζωή, ίσως να ήμασταν ακόμη μαζί (με τον Ολάντ). Ξέρω ποια είμαι, μπορώ να με κοιτάξω στον καθρέφτη. Είμαι ελεύθερη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top