Αίγυπτος: Βίντεο-σοκ από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Οδηγούν σε εμφύλιο κυβέρνηση και αντιπολίτευση - 29 νεκροί σε διαδηλώσεις

Αίγυπτος: Βίντεο-σοκ από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους σήμερα σε διαδηλώσεις στην Αίγυπτο με αφορμή την τρίτη επέτειο από την λαϊκή εξέγερση που απομάκρυνε τον πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία.

Άρματα μάχης βγήκαν στους δρόμους για την επιβολή της τάξης, ενώ όποιος διαδηλωτής μετέβαινε στην πλατεία Ταχρίρ περνούσε από έλεγχο με ανιχνευτή μετάλλων.

Στο Κάιρο, η αστυνομία έκανε χρήση αληθινών πυρών και δακρυγόνων για να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος, στην Αλεξάνδρεια μία γυναίκα σκοτώθηκε σε συγκρούσεις υποστηρικτών του Μόρσι και ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας, ενώ στη νότια πόλη Μίνια δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις ανάμεσα σε υποστηρικτές του Μοχάμεντ Μόρσι και σε δυνάμεις ασφαλείας.

Πάντως, και οι δύο πλευρές, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, καλούν τους υποστηρικτές τους να βγουν στο δρόμο για να διαδηλώσουν οδηγώντας έτσι -μοιραία- σε εμφύλιο.

Βίντεο-σοκ από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Το γύρο του κόσμου κάνει, εξάλλου, παγιδευμένο αυτοκίνητο που εξερράγη στο πλαίσιο του μπαράζ επιθέσεων που είχαμε χθες σε όλη την Αίγυπτο.

Η εικόνα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει έναν άνδρα να βγαίνει από όχημα, να μπαίνει σε ένα άλλο και λίγο μετά να γίνεται η έκρηξη που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top