Αυτός είναι ο... «εραστής» ηθοποιός της Α. Μέρκελ!

Διαβάστε το χουμοριστικό άρθρο της εφημερίδας "Die Welt"

Αυτός είναι ο... «εραστής» ηθοπο��ός της Α. Μέρκελ!

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε η εφημερίδα «Die Welt» για να δείξει στους Γερμανούς το μέγεθος του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στην Γαλλία από την σχέση του Γάλλου προέδρου Φ. Ολάντ με την ηθοποιό Γκαγιέ.

germanos-ithopoios-5.jpg

Έδωσε ένα «ζωντανό» παράδειγμα από τα... του οίκου της. Σε εκτενές και άκρως χιουμοριστικό άρθρο η εφημερίδα αναφέρει τι θα γινόταν αν η Άγκελα Μέρκελ είχε σχέση με γνωστό Γερμανό ηθοποιό.

Για τις ανάγκες του σεναρίου χρησιμοποίησε τον διάσημο στην χώρα του ηθοποιό, Γκετς Γκέοργκ.

germanos-ithopoios-6.jpg

«Φανταστείτε (την Μέρκελ) να έβγαινε κάποιες φορές την εβδομάδα από την Καγκελαρία πάνω σε μια… βέσπα για να συναντήσει τον εραστή της! Φανταστείτε ακόμη τους δύο εραστές να τρώνε για πρωινό πρέτσελ (το αντίστοιχο των γαλλικών κρουασάν), τα οποία τους φέρνει ο σωματοφύλακας της και… να μάθαινε για την απιστία ο σύζυγός της! Θα νοσηλευόταν ο «κύριος Μέρκελ» σε ένα νοσοκομείο του Βερολίνου; Και πώς θα αντιμετώπιζε η Μέρκελ τους εκατοντάδες δημοσιογράφους, οι οποίοι θα ήταν γεμάτοι περιέργεια για το νέο της αμόρε;».

HorstSchimanski.jpg

Αυτό είναι πάνω – κάτω το σενάριο, με το οποίο η γερμανική εφημερίδα προσπαθεί να δείξει στους Γερμανούς πολίτες το μέγεθος του σκανδάλου.
GötzGeorge.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top