Γαλλία: Οι σύμβουλοι του Ολάντ του προτείνουν να μείνει... εργένης μετά το "ροζ" σκάνδαλο

Ο γάλλος Πρόεδρος θα συναντηθεί την Κυριακή με την Βαλερί Τριερβελέρ

Γαλλία: Οι σύμβουλοι του Ολάντ του προτείνουν να μείνει... εργένης μετά το "ροζ" σκάνδαλο

Να μετατραπεί σε εργένη πρόεδρο προτείνουν στον Φρανσουά Ολάντ οι σύμβουλοί του, μιας και ο ίδιος δεν μοιάζει έτοιμος να ξεμπλέξει την προσωπική του ζωή. Την πληροφορία ενισχύει τόσο η αποκάλυψη γάλλου δημοσιογράφου πως ο πρόεδρος είπε ότι δεν θέλει να υπάρχει στο μέλλον Πρώτη Κυρία στο μέγαρο των Ηλυσίων, όσο και η σόλο επίσκεψη του Ολάντ στην Ολλανδία, όπου φάνηκε ξανά η αδυναμία του στο ασθενές φύλλο.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο Ολάντ θα συναντηθεί την Κυριακή με την επίσημη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, που βγήκε το Σάββατο από το νοσοκομείο και ξεκουράζεται στη δευτερεύουσα προεδρική κατοικία Λαντέρν, για να συζητήσουν το μέλλον τους. Το περιβάλλον του φέρεται να πιέζει τον πρόεδρο να αποσαφηνίσει την κατάσταση πολύ νωρίτερα από τις 11 Φεβρουαρίου και την επίσκεψή του στο Λευκό Οίκο, καθώς οι λεπτομέρειες που έρχονται συνεχώς στο φως για τη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ βλάπτουν την ήδη χαμηλή δημοτικότητά του.

Κι ενώ ο διεθνής τύπος αναρωτιέται τι του βρίσκουν οι γυναίκες, η άφαντη Γκαγιέ, τροφοδοτεί τα media. Την προηγούμενη εβδομάδα επέτρεψε στη σχεδιάστρια Λου Ριπόλ, για την οποία εργάστηκε ως babysitter πριν 20 χρόνια, να μιλήσει για το πως γνωρίστηκαν. Τώρα η Γκαγιέ ποζάρει ως μοντέλο με τα ρούχα της σχεδιάστριας...

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top