ΤΡΑΓΙΚΟ: 18χρονη προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της μέσω facebook για 113 ευρώ!

Συνελήφθη από την αστυνομία- Με χειροπέδες η μητέρα της και η αδελφή της

ΤΡΑΓΙΚΟ: 18χρονη προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της μέσω facebook για 113 ευρώ!

Σοκ προκαλεί η είδηση για μια 18χρονη κοπέλα από την Χιλή η οποία προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο μωρό της μέσω… facebook και μάλιστα για 113 ευρώ!!!

Η Veronica Carrera Chaparro συνελήφθη από τις αρχές, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν ακόμη χειροπέδες στην αδελφή της και την μητέρα της οι οποίες την βοήθησαν με την «πώληση» του μωρού το οποίο γεννήθηκε τον Νοέμβριο.

facebook21n-1-web.jpg
Η 18χρονη ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον περ��σμένο Φεβρουάριο. Όταν το έμαθε φρίκαρε. Αμέσως ανακοίνωσε τα νέα στον σύντροφό της και τον ικέτεψε να μην πει κουβέντα στην οικογένειά της για την εγκυμοσύνη της. Όμως εκείνος δεν της έκανε τη χάρη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 42χρονη μητλερα της Αngela Chaparro και η 24χρονη αδελφή της Daniela Perez όταν έμαθαν ότι σε η Veronica σε λίγους μήνες θα γινόταν μητέρα της έδωσαν τρεις επιλογές: Ή να το πουλήσει, ή να κάνει έκτρωση ή να το δώσει για υιοθεσία.

Το αγέννητο βρέφος μπήκε έτσι σε αγγελία στο facebook και άμεσα έδειξε ενδιαφέρον μια οικογένεια από την πόλη Concepcion της Χιλή.

Αν και οι δύο πλευρές δεν τα «έβρισκαν» στην τιμή τελικά το μωρό πουλήθηκε μετά τη γέννησή του για 60.000 πέσος, δηλαδή 113 δολάρια.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top