Σοκ στην Ισπανία: οι δύο στους τρεις θέλουν να παραιτηθεί ο Χουάν Κάρλος!

Το χειρότερο «δώρο» για τα γενέθλιά του το γκάλοπ που ανακοινώθηκε

Σοκ στην Ισπανία: οι δύο στους τρεις θέλουν να παραιτηθεί ο Χουάν Κάρλος!

Σοκ προκαλούν στην Ισπανία τα αποτελέσματα του γκάλοπ που ανακοινώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του βασιλιά Χουάν Κάρλος και δείχνουν ότι τα δύο τρίτα των Ισπανών θέλουν να παραιτηθεί του θρόνου και να παραδώσει το στέμμα στον γιό του!

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος βρίσκεται στον ισπανικό θρόνο επί 38 χρόνια και υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς μονάρχες στον κόσμο, καθώς, όπως υπενθυμίζει το Ρόιτερς, είχε βοηθήσει στον εκδημοκρατισμό της μετά τον θάνατο του δικτάτορα Φράνκο και είχε συμβάλει στο να κατασταλεί πραξικόπημα.

Σήμερα όμως πληρώνει τον αντίκτυπο του σκανδάλου διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται η κόρη του, η πριγκίπισσα Κριστίνα, και ο σύζυγός της Ινιάκι Ουνδαγαρίν, σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης και υψηλού ποσοστού της ανεργίας (που βρίσκεται στο ίδιο περίπου ποσοστό με την Ελλάδα).

Το κύρος του Ισπανού μονάρχη υπέστη πλήγμα επίσης από τις αποκαλύψεις για τον εξωσυζυγικό δεσμό του, όταν αναγκάσθηκε λόγω τραυματισμού να γυρίσει εσπευσμένα από την Αφρική, όπου συμμετείχε σε σαφάρι με την ερωμένη του…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top