ΤΡΑΓΙΚΟ: Νεαρή έγραψε στο twitter «30 ώρες δουλειά κι ακόμη αντέχω» και μετά ...πέθανε

Κατέρρευσε από την υπερκόπωση και τα υπερβολικά ενεργειακά ποτά που έπινε

Καλά λένε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη! Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως όχι απλά τον τρώει αλλά τον… σκοτώνει!

Ο λόγος για την Mita Diran, μια νεαρή που δούλευε ατελείωτες ώρες σε μία μεγάλη διαφημιστική εταιρία στην Ινδονησία. Καθημερινά «χτυπούσε» 30ωρα! Προκειμένου να αντέξει σε αυτούς τους εξοντωτικούς ρυθμούς, σύμφωνα με τους συναδέλφους της, κατανάλωνε ενεργειακά ποτά σε υπερβολικό βαθμό!

Αυτό που σοκάρει επίσης είναι ότι δύο μέρες πριν πεθάνει από την υπερκόπωση είχε γράψει στο twitter: «30 ώρες δουλειά και ακόμη αντέχω»!

mita-diran-298.jpg

Γενικά χρησιμοποιούσε το twitter για να συναναστρέφεται με τους followers μιας και προσωπική ζωή δεν είχε, ενώ συνεχώς έγραφε για τους εξοντωτικούς ρυθμούς της δουλειάς της.

«Σήμερα έχω τα κλειδιά των γραφείων για όγδοη συνεχή ημέρα ... είμαι ακόμη εδώ. Δεν έχω ζωή. Κάποιος να με βγάλει έξω παρακαλώ, για ποτά και διασκέδαση», είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της tweets.

αρχείο λήψης (6).jpg
Το Νοέμβριο σχολίαζε «Γύρισα σπίτι πριν τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις μεγάλες, εξοντωτικές εβδομάδες. Αποστολή Εξετελέσθη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top