Στο δημαρχείο του Τορόντο άλλαξαν και τις κλειδαριές, μετά την αποπομπή του δημάρχου!

"Οι κλειδαριές άλλαξαν, η ασφάλεια άλλαξε, όλα άλλαξαν",

Αφού αφαίρεσε από τον αμφιλεγόμενο δήμαρχο Ρομπ Φορντ όλες τις διοικητικές εξουσίες του, αφήνοντάς του μόνο τον τίτλο, το δημοτικό συμβούλιο του Τορόντο αποφάσισε να αλλάξει και τις... κλειδαριές του δημαρχείου, όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

"Οι κλειδαριές άλλαξαν, η ασφάλεια άλλαξε, όλα άλλαξαν", δήλωσε στην εφημερίδαΤορόντο Σταρ ο αντιδήμαρχος Νορμ Κέλι στον οποίο ανατέθηκαν τα καθήκοντα τουδημάρχου μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι σύμβουλοι είχαν προειδοποιήσει τον Φορντ, μετά την ομολογία του ότι έκανεχρήση ναρκωτικών, ότι θα τον καθαιρούσαν εάν δεν υπέβαλε από μόνος του τηνπαραίτησή του. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Φορντ δεν έχει πλέον το δικαίωμανα προεδρεύει στο δημοτικό συμβούλιο και να αποφασίζει για την ημερήσια διάταξητων συζητήσεων του συμβουλίου. Επίσης, από τους 20 συνεργάτες που είχε, θα μπορεί πλέον να απασχολεί μόνο 9.

Οι κλειδαριές άλλαξαν ώστε να εμποδιστεί ο πρώην δήμαρχος να μπει στο κτίριο σεανύποπτη στιγμή.

Ο Φορντ έχει απειλήσει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια, καταγγέλλοντας το "πραξικόπημα" που διαπράχθηκε σε βάρος του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top