Στα ίχνη του πιστολέρο που άνοιξε πυρ στην «Liberation» η αστυνομία

Που βασίζονται και πως προχωρούν οι έρευνες - Όλες οι λεπτομέρειες

Στα ίχνη του πιστολέρο που άνοιξε πυρ στην «Liberation» η αστυνομία

Πολύ κοντά στα ίχνη του δράστη της χθεσινής επίθεσης στην εφημερίδα «Liberation» που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φωτογράφου βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι αρχές.

Έπειτα από εκατοντάδες τηλεφωνήματα που έλαβαν οι αρμόδιες Αρχές, είναι πλέον σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που εισέβαλε την Παρασκευή στην έδρα του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV και αυτόν που υποχρέωσε έναν οδηγό αυτοκινήτου να τον μεταφέρει κοντά στα Ηλύσια Πεδία αφού προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ έξω από τράπεζα στη συνοικία La Defence στο δυτικό Παρίσι.

16749438_2013_11_18T174842Z_1264760124_GM1E9BJ04VK01_RTRMADP_3_FRANCE_SHOOTING.limghandler.jpg

Ωστόσο, ο εισαγγελέας του Παρισιού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να επαληθεύσουμε όλα τα στοιχεία και αυτό θα πάρει χρόνο». Ενώ πρόσθεσε ότι η εγκληματολογική υπηρεσία έχει στην κατοχή της πολλές φωτογραφίες του ενόπλου από τις εικόνες που κατέγραψαν πολλές κάμερες παρακολούθησης και άλλο υλικό το οποίο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία βασίζεται πολύ στη μαρτυρία του οδηγού στο αυτοκίνητο του οποίου ο ένοπλος παρέμεινε για περίπου 20 λεπτά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top