Θλίψη: Άστεγος μένει 13 χρόνια στον... τάφο του αγαπημένου του φίλου!

"Δεν φοβάμαι τους νεκρούς. Τους ζωντανούς φοβάμαι"

Θλίψη, αλλά και τρυφερότητα προκαλεί η εικόνα ενός 47χρονου αστέγου από το Σάο Πάολο, του Φάμπιο Μπεράλδο Ριγόλ, ο οποίος εδώ και 13 χρόνια κοιμάται σε νεκροταφείο, πάνω στον… τάφο του αγαπημένου του φίλου.

αστεγος-ταφος.jpg

Ο κ. Ριγόλ εργαζόταν σε επιχείρηση, η οποία χρεοκόπησε. Η οικογένειά του τον έδιωξε από το σπίτι, γιατί έκανε κατάχρηση ουσιών και ο ίδιος μη έχοντας που αλλού να πάει βρήκε… ζεστασιά και προστασία στο νεκροταφείο, δίπλα στο νεκρό του φίλο.

άστεγος2.jpg

Κοιμάται σε μία μεγάλη κρύπτη, η οποία ��ιαθέτει έξι θαλάμους ταφής. Στη μία από αυτές είναι θαμμένος ο φίλος. Όπως λέει έχει πάρει την άδεια του για αυτό!

Ωστόσο, εκφράζει την επιθυμία του να βρει ένα σπίτι. «Θέλω να έχω ένα σπίτι και να γυρίσω πίσω στη δουλειά αν μου δοθεί η ευκαιρία. Θα ήταν απαίσιο να πεθάνω και να είμαι νεκρός με τους νεκρούς», λέει προκαλώντας θλίψη και προσθέτει ωστόσο «δεν με φοβίζουν οι νεκροί. Περισσότερο φοβάμαι τους ζωντανούς»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top