Πρώτη είδηση στα ξένα μέσα και σήμερα η υπόθεση της μικρής Μαρίας

Απασχολεί όλον τον πλανήτη η υπόθεση

Τη φωτογραφία των δύο αθιγγάνων που κρατούσαν επί χρόνια την μικρή Μαρία δημοσιεύει στην πρώτη της σελίδα η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Tην ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και o Guardian ενώ η Daily Express γράφει επίσης στην πρώτη σελίδα πως η έρευνα του ξανθού «άγγελου» δείχνει πως δεν πρέπει να τα παρατήσουμε για την Μαντλιν.

Παράλληλα το Sky News μεταδίδει συνεχώς νεότερες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, όπως κάνουν και διάφορα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η Daily Mirror πάλι, κυκλοφόρησε με τίτλο «Είναι η Ελληνίδα Μαρία Αμερικάνα. Τέσσερα ενθαρρυντικά τηλεφωνήματα στην αναζήτηση των γονέων καθώς το αγνοούμενο μωρό του Κάνσας ταιριάζει με το προφίλ της».

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail παρακολουθεί και εκείνη το θέμα με συνεχή ρεπορτάζ… «Μήπως η Μαρία παρατήθηκε από διακιν��τές ανθρώπων αφού η συμφωνία να την πουλήσουν σε μια πλούσια οικογένεια απέτυχε; Η αστυνομία ερευνά τη θεωρία μια συμμορία “να την έδωσε στο ζευγάρι των αθίγγανων καθώς η έρευνα πλησιάζει”»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top