Η μητέρα του Μπεν στο STAR: ζητά να γίνει εξέταση DNA

ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τι λέει η ίδια

Η μητέρα του Μπεν στο STAR: ζητά να γίνει εξέταση DNA

​Η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ μιλά αποκλειστικά στο STAR και αποκαλύπτει πως ζήτησαν εξέταση DNA και θέλουν να γίνει παραβολή του DNA της αδερφής του με της μικρής Μαρίας για να δουν αν υπάρχουν κοινά στοιχεία.

«Έχω ήδη ζητήσει από την αγγλική αστυνομία να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές για να κάνουμε τεστ dna, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα dna τεστ στο κορίτσι για να δούμε αν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους», είπε η Κέρι Νίνταμ.

Η γυναίκα δεν πιστεύει ότι ο Μπεν που χάθηκε 22 χρόνια πριν στην Κω, είναι ο πατέρας της Μαρίας: «Είναι σχεδόν απίθανο να είναι η κόρη του Μπεν. Δεν πιστεύω ότι είναι κόρη του Μπεν. Εάν είναι κόρη του Μπεν αυτά θα είναι ένα υπέροχο νέο για εμάς γιατί θα ανακαλύψουμε το που είναι ο Μπεν!»

Και όμως μέχρι και δύο ημέρες πριν είχε πληροφορίες πως ο γιος της βρίσκονταν σε καταυλισμό κοντά στα Φάρσαλα, δίπλα στον καταυλισμό που βρέθηκε η μικρή.

«Είχαμε πληροφορίες ότι ο Μπεν είναι στην Λάρισα κοντά στην περιοχή που βρέθηκε η Μαρία. Ένας φίλος από την Ελλάδα με κάλεσε πριν δύο ημέρες και μου είπε πως η ελληνική αστυνομία εντόπισε έναν λευκό στο δέρμα και με μπλε μάτια νεαρό άντρα κοντά στην περιοχή που βρέθηκε η μικρή Μαρία το 2009. Δεν είναι εκεί πια. Τον είδαν τελευταία φορά εκεί το 2009».

Η τελευταία φορά που τον πήρε στην αγκαλιά της, που μύρισε το άρωμά του ήταν στις 24 Ιουλίου το 1991. Από τότε δεν σταμάτησε να ελπίζει πως μία μέρα θα τον αγκαλιάσει ξανά..

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω… Νομίζω το ότι βρέθηκε η Μαρία με τους τσιγγάνους μας δίνει ελπίδα. Ο πόνος που νιώθουν καθημερινά οι γονείς που δεν έχουν το παιδί τους είναι τόσο μεγάλος κάποιες φορ��ς… Ελπίζουμε μία μέρα να βρεθούν οι γονείς της. Θα ήταν εκπληκτικό η Μαρία να είναι με τους πραγματικούς γονείς»

Η υπόθεση της μικρής Μαρίας είναι μία αχτίδα ελπίδας για όλους τους γονείς που είχαν σταματήσει να ελπίζουν για τα δικά τους χαμένα αγγελούδια.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top