Νέα αποκάλυψη: Εξαφάνισε τον εγκέφαλο του JF Κένεντι ο αδερφός του!

Τι ήθελε να κρύψει από την ιατροδικαστική εξέταση

Νέα αποκάλυψη: Εξαφάνισε τον εγκέφαλο του JF Κένεντι ο αδερφός του!

Αναπάντητα θα μείνουν τα ερωτήματα γύρω από την σωματική και ψυχική υγεία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, καθώς σύμφωνα με νέα βιβλίο, που εκδίδεται σε λίγες μέρες ο… εγκέφαλος του, αλλά και άλλα στοιχεία που θα έδιναν πληροφορίες εξαφανίστηκαν μετά από παρέμβαση του Ρόμπερτ Κένεντι.

Σύμφωνα με το βιβλίο «End Of Days: The Assassination Of John F. Kennedy» τα πειστήρια κρύφτηκαν για να μην μαθευτεί αν τυχόν έπαιρνε ναρκωτικά, αν έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια ή σε τι στάδιο βρισκόταν η ασθένεια του, καθώς ως γνωστόν έπασχε στην ενήλικη ζωή του από τη νόσο Addison, κατά την οποία ο οργανισμός δεν παράγει όσες ορμόνες χρειάζεται.

Όπως είναι γνωστό η σορός του JFK μεταφέρθηκε μετά τη δολοφονία του από το Ντάλας, στην Ουάσινγκτον, όπου υποβλήθηκε σε νεκροψία και νεκροτομή στο Ναυτικό Νοσοκομείο Bethesda.

Ο εγκέφαλός του όμως ο οποίος τοποθετήθηκε σε ειδικό κουτί και μεταφέρθηκε σε χώρους που ανήκαν στις μυστικές υπηρεσίες κατέληξε σε δωμάτιο ασφαλείας, στο οποίο είχε πρόσβαση μόνον η ιδιαιτέρα γραμματέας του Κένεντι, Εβελιν Λίνκολν.

Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, ανακαλύφθηκε ότι ο εγκέφαλος, ιστοί και άλλα στοιχεία της νεκροψίας έλειπαν και μάλιστα δεν βρέθηκαν ποτέ!

Σύμφωνα με την έρευνα του συγγραφέα οι απαντήσεις στο «γιατί έγινε η κλοπή;» είναι πολλές.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι στόχος ήταν να μη διαρρεύσουν πληροφορίες για τη δολοφονία, άλλοι για να μη μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

«Πιστεύω ότι το έκανε για να αποκρύψει τυχόν αποδείξεις για την έκταση των νόσων που είχε ο πρόεδρος ή για τον αριθμό και την ποσότητα των φαρμάκων που έπαιρνε» λέει ο συγγραφέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top