Zευγάρι από το Κάνσας "διεκδικεί" τη Μαρία: Πιστεύουν ότι είναι το εξαφανισμένο παιδί τους

Η κόρη τους Lisa χάθηκε σε ηλικία 11 μηνών

Zευγάρι από το Κάνσας "διεκδικεί" τη Μαρία: Πιστεύουν ότι είναι το εξαφανισμένο παιδί τους

Πολλές είναι οι οικογένειες σε όλον τον κόσμο που ελπίζουν με αφορμή την υπόθεση της 4χρονης Μαρίας να βρουν και τα δικά τους παιδιά.

ltlangel-41-480x360.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, σε οχτώ περιπτώσεις ταιριάζουν περισσότερο τα στοιχεία με την υπόθεση του ξανθού αγγελουδιού με τα πράσινα μάτια.

Ένα ζευγάρι από το Κάνσας, τον ΗΠΑ, ο 31χρονος Jeremy Irwin και η 30χρονη Deborah Bradley ισχυρίζονται πως αποτελούν μία από αυτές, καθώς θεωρούν ότι η Μαρία μπορεί να είναι η δική τους κόρη, μιας και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

maria2.jpg

Οι τραγικοί γονείς αναζητούν την κόρη τους, Lisa που χάθηκε μέσα από το ίδιο τους το σπίτι το 2011 σε ηλικία 11 μηνών. Η είδηση αυτή τότε είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ είχε γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, η μικρή θα κλείσει τα 3 το Νοέμβριο κάτι το οποίο δεν «κολλάει» με την υπόθεση της Μαρίας η οποία όπως διαπιστώθηκε είναι 5-6 ετών.

Εκτός από αυτό, σύμφωνα με την Interpol, όπως σας γράψαμε από το star.gr, η μικρή Μαρία δεν βρίσκεται στη παγκόσμια λίστα με τα παιδιά που αγνοούνται ή έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top