Πονοκέφαλο είχε ο Κένεντι αν δεν έκανε σεξ με διαφορετική γυναίκα

Νέες πιπεράτες αποκαλύψεις από την συγγραφέα Σάρα Μπράντφορντ

Πονοκέφαλο είχε ο Κένεντι αν δεν έκανε σεξ με διαφορετική γυναίκα

Με νέες πιπεράτες λεπτομέρειες ανανεώνει η Βρετανίδα συγγραφέας, Σάρα Μπράντφορντ, το βιβλίο της «Η Βασίλισσα της Αμερικής: Η ζωή της Τζάκι Κένεντει Ωνάση», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000.

Η Μπραντφορντ, που μιλά στη Daily Mail, υποστηρίζει ότι πολύ σύντομα μετά το γάμο της η Τζάκι «έμαθε ότι όλοι οι άνδρες της οικογένειας Τζάκι είναι επιρρεπείς στη μοιχεία και το δέχθηκε» αφήνοντας με τις μεγάλες απουσίες της, τόσο ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, ανοιχτό το πεδίο για τον Τζ. Φ. Κένεντι.

Επίσης από τις σελίδες της νέας έκδοσης της «Βασίλισσας της Αμερικής» ξεπηδούν περιγραφές για διαβόητα πάρτι του Κένεντι και παιχνίδια γεμάτα ερωτισμό μέσα και έξω από το νερό στην πισίνα του Λευκού Οίκου με τις δύο γραμματείς του, Φιντλ και Φαντλ, προγράμματα για νέες ασκούμενες στον Λευκό Οίκο που έθεταν κριτήρια εξωτερικής εμφάνισης, κοινωνικής καταγωγής και ερωτικού ή όχι παρελθόντος αλλά και διοργάνωση δεξιώσεων με συμμετοχή νεαρών κοριτσιών για «να διαλέγει ο πρόεδρος» ερωτικές συντρόφους.

Τέλος σύμφωνα με την Μπραντφορντ που διάβασε αρχεία των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, ο Κένεντι είχε δηλώσει στον Βρετανό πρωθυπουργό Χαρολντ Μακ Μίλαν «Έχω πονοκέφαλο αν δεν κάνω σεξ κάθε μέρα και με διαφορετική γυναίκα.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top