Νέα ΦΡΙΚΗ στο Κλίβελαντ: Γείτονας του Άριελ Κάστρο απήγαγε, βίασε και σκότωσε δύο γυναίκες

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα ανατριχιαστικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας

Νέα ΦΡΙΚΗ στο Κλίβελαντ: Γείτονας του Άριελ Κάστρο απήγαγε, βίασε και σκότωσε δύο γυναίκες

Πραγματικό «κολαστήριο» όπως φαίνεται ήταν η γειτονιά του Άριελ Κάστρο, του ανθρωπόμορφου τέρατος που είχε απαγάγει και βίαζε τρεις γυναίκες στο Κλίβελαντ για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Μετά τη σύλληψή του νέα φρικιαστικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν ακόμα άνδρα από την γειτονιά του ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία δύο γυναικών.

Πρόκειται για τον 49χρονο, Ελίας Ασεβέδο ο οποίος φέρεται ότι απήγαγε, βίασε και δολοφόνησε τη 30χρονη γειτόνισσά του, Πάμελα Πέμπερτον, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη το 1994 αλλά και μία 18χρονη έγκυο, την Κριστίνα Άντκινς, της οποίας τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το 1995.

Ο Ασεβέδο κατηγορείται επίσης για το βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών, 8 και 11 ετών ενώ και για το βιασμό της συζύγου του αδελφού του.


"Μετά τη σύλληψη του Κάστρο, οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν και πολλοί άνθρωποι ανακρίθηκαν ξανά, ενώ υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον για τις υποθέσεις των δύο εξαφανισμένων γυναικών", δήλωσε η εκπρόσωπος του FBI, Βίκυ Άντερσον.

Ο Ασεβέδο, ο οποίος ζούσε στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με τον Κάστρο, συνελήφθη τον Ιούνιο στην οδό Σίμουρ Άβενιου. Οι αρχές είχαν ανακαλύψει ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί παλαιότερα για βιασμό, ωστόσο δεν είχε δηλώσει στην αστυνομία τη νέα διεύθυνση στην οποία διέμενε.

Ο Ασεβέδο ομολόγησε τις δολοφονίες, κάτι που σημαίνει ότι οι αρχές δεν θα επιδιώξουν τη θανατική ποινή.

Το κατηγορητήριο του περιλαμβάνει 115 κατηγορίες για απαγωγή και τουλάχιστον 173 κατηγορίες για το βιασμό των Άντκινς και Πέμπερτον αλλά και την επανειλημμένη σεξουαλική κακοποίηση των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top