Με τρεις άντρες παράλληλα είχε δεσμό η... Μάργκαρετ Θάτσερ

Μόνο υπέρ της λιτότητας δεν ήταν στα προσωπικά της

Με τρεις άντρες παράλληλα είχε δεσμό η... Μάργκαρετ Θάτσερ

Η Μάργκαρετ Θάτσερ μπορεί να ήταν υπέρ της λιτότητας στην πολιτική της, αλλά δεν φαίνεται να ακολουθούσε την ίδια τακτική και στην προσωπική της ζωή, αφού έβγαινε παράλληλα με τρεις άντρε�� μέχρι να επιλέξει ποιον θα παντρευτεί, ενώ την πρώτη της ερωτική απογοήτευση την γεύτηκε στα 18 της.

Ναι, ναι, είναι αλήθεια η «Σιδηρά Κυρία» είχε πληγωθεί και μάλιστα πολύ, αφού ο πρώτος έρωτας της, ένας γοητευτικός αριστοκράτης την παράτησε στα κρύα του λουτρού για να κάνει το χατίρι στην μητέρα του, η οποία καθόλου δεν ήθελε την «κοινή θνητή» Μάργκαρετ.

Margaret-and-Denis-Thatcher-move-into-Downing-St--1979--Getty-Images_w452.jpg

Η κ. Θάτσερ φρόντισε να διαγράψει από την μνήμη της τον άντρα που την πλήγωσε τόσο πολύ. Σύμφωνα με την νέα βιογραφία, την πρώτη που ασχολείται με την ερωτική της ζωή, ο άντρας που την πλήγωσε ήταν ο νεαρός λόρδος του Craigmyle, εγγονός ενός Βρετανού κόμη. Τον γνώρισε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου σπούδαζαν και μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του, όπου ήρθε σε επαφή με την μαμά του την… χώρισε.

Στην διάρκεια των σπουδών της είχε αρκετά φλερτ, όμως μόνο ο Τόνι Μπρέι κατάφερε να την κερδίσει.

Στα 23 της γνώρισε τον επιχειρηματία, Ντένις Θάτσερ, ο οποίος θαύμασε την αντισοσιαλιστική ρητορική της. Τότε είχε τρεις άντρες παράλληλα, για τους οποίους εξέταζε το ενδεχόμενο του γάμου. Τον κ. Θάτσερ, ένα Σκοτσέζο αγρότη και έναν χειρουργό.

«Δεν είναι ελκυστικός, αλλά είναι πολύ καλός», είχε γράψει σε ένα γράμμα στην αδερφή της για τον μέλλοντα σύζυγό της.

Ακόμα και στις πολιτικές της συσκέψεις… έπαιζε το μάτι της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top