ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Μητέρα έμεινε έγκυος από τον υιοθετημένο γιο της

Μαζί με τον σύζυγό της βίαζαν τα παιδιά τους- Στη φυλακή το ανώμαλο ζευγάρι!

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Μητέρα έμεινε έγκυος από τον υιοθετημένο γιο της

Το κουβάρι μιας απίστευτης ιστορίας ξετυλίχθηκε σε δικαστήριο της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ με πρωταγωνιστές δύο γονείς που βίαζαν τα υιοθετημένα παιδιά τους.

Οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι το λιγότερο φρικιαστικές.

Ο 50χρονος Joseph Mayotte κακοποιούσε την κόρη του σεξουαλικά για περισσότερα από πέντε χρόνια αρχίζοντας από τότε που ήταν 8 ετών.

MA 3.jpg


Ο πα-ΤΕΡΑΣ κρί��ηκε ένοχος για 11 κατηγορίες, μεταξύ άλλων για βιασμό ανηλίκου- και καταδικάστηκε την Δευτέρα σε ποινή φυλάκισης από 16 έως 20 χρόνια.

Αυτό όμως που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ είναι ότι η σύζυγός του του Linda Mayotte έμεινε έγκυος από τον ίδιο της τον υιοθετημένο γιο όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και γέννησε το παιδί του!!!

ma 2.jpg
Η γυναίκα κρίθηκε ένοχη για 19 κατηγορίες, μεταξύ αυτών τρεις περιπτώσεις βιασμού παιδιού- και καταδικάστηκε σε 18 έως 22 χρόνια φυλάκισης.

Τραγική φιγούρα ο γιος αυτού του ανώμαλου ζευγαριού που πλέον είναι 21 ετών. «Αφήστε τους να καούν στην κόλαση» είπε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη βοηθό εισαγγελέα, τα παιδιά ήταν «ξένα παιδιά σε μία ξένη χώρα με μία ξένη γλώσσα και είχαν πλήρη εξάρτηση από τους κατηγορούμενους. Δύο μήνες μετά την υιοθεσία ο σύζυγός κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με το κορίτσι ενώ η σύζυγος είχε σεξουαλικές επαφές με το αγόρι. Το κορίτσι είχε μιλήσει για την κακοποίησή του σε ένα γείτονα το 2007 αλλά ντρεπόταν πολύ να το αναφέρει στην αστυνομία και τους κοινωνικούς λειτουργούς»

Το ζευγάρι συνελήφθη το 2009, ενώ τα δύο υιοθετημένα παιδιά και το παιδί που η Linda απέκτησε από το γιό της υιοθετήθηκαν από άλλες οικογένειες.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top