Η αυτοκράτειρα... Άγκελα Μέρκελ!

Με την βασίλισσα της Βρετανίας την παρομοιάζει το Spiegel και την "θάβει"

Η αυτοκράτειρα... Άγκελα Μέρκελ!

Με την βασίλισσα της Βρετανίας παρομοιάζει το περιοδικό Spiegel την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, το οποίο σε σημερινό πρωτοσέλιδο την δείχνει ντυμένη… αυτοκράτειρα.

Ο αρθρογράφος την χαρακτηρίζει την καμπάνια της αυταρχική και αλαζονική και τονίζει ότι είναι η πρώτη φορά που καγκελάριος κάνει καμπάνια αποφεύγοντας να μιλήσει για τα κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν τον πολίτη και προβάλλει αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό της!

image-542025-thumbflex-niow.jpg

«Μόλις η Μέρκελ βρεθεί στη σκηνή, ρίχνει στο κοινό μία ματιά - αυτή του επαγγελματία - προσπαθώντας να δει αν την παρακολουθούν και σκανάροντας για αριστεριστές που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Μετά υψώνει το χέρι χαιρετίζοντας, μία χειρονομία που στην αυτοκρατορική της απλότητα, θυμίζει τη βασίλισσα της Βρετανίας», γράφει μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια του άρθρου αναφέρεται ότι η καγκελάριος φροντίζει προσεκτικά να μην αναφέρεται σε δύσκολα και ακανθώδη θέματα όπως το μέλλον της Ευρώπης, την Ελλάδα και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, ενώ το «μόνο της πρόγραμμα είναι η δημοφιλία της».

«Απαιτεί θυσίες από τους άλλους, ωστόσο η καμπάνια της δείχνει ότι από τους Γερμανούς δεν κάνει το ίδιο, αφού δεν θέλει να επιβαρύνει τους ψηφοφόρους της», υπογραμμίζει ακόμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top