Συγκλονίζει η περιπέτεια του 4χρονου Λουκά: Πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

Πρέπει να συγκεντρωθούν 200.000 δολάρια για να νοσηλευτεί σε κέντρο στην Αμερική

Κανέναν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο η περιπέτεια ενός 4χρονου Ελληνόπουλου της Μελβούρνης που πάσχει από μυελοβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι πολύ νωρίς… Ο Γολγοθάς του μικρού Λουκά Στρούζα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, ωστόσο στο πλευρό του στάθηκαν αμέσως εκτός από τους γονείς του και πολλοί ομογενείς οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για να συγκεντρωθεί το ποσό των 200.000 δολαρίων που απαιτείται για την παραμονή του σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο στην Αμερική

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί 160.000 δολάρια και προγραμματίζεται εκδήλωση ομογενών που αναμένεται να αποφέρει ένα σημαντικό ποσόν καθώς η περιπέτεια του Λουκά έχει ευαισθητοποιήσει τους πάντες.

Μέχρι στιγμής, το παιδάκι έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έντεκα ωρών και χημειοθεραπείες, όμως μοναδική λύση για θεραπεία παραμένουν τα υπερσύγχρονα θεραπευτικά κέντρα της Αμερικής, όπου ο πρέπει να νοσηλευτεί για τουλάχιστον έξι εβδομάδες και να υποβληθεί σε ειδική επέμβαση ραδιοθεραπείας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top