ΤΡΑΓΙΚΟ: Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και το νοσοκομείο το πέταξε στα...σκουπίδια!

Έκαναν νάρκωση στην κοπέλα και μετά κατάλαβαν ότι το νεφρό είχε κάνει "φτερά"

ΤΡΑΓΙΚΟ: Δώρισε το νεφρό του στην αδερφή του και το νοσοκομείο το πέταξε στα...σκουπίδια!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο του Τολέδο στην Ισπανία το οποίο προκαλεί την οργή της κοινής γνώμης.

Ένας έφηβος, ο 17χρονος Paul Fudacz, δώρισε το νεφρό του στην 24χρονη αδερφή του Sarah με σκοπό να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Όμως, το νοσοκομείο στο οποίο θα έκανε την επέμβαση το πέταξε κατά λάθος στα... σκουπίδια! Ναι καλά διαβάσατε!

Όλα πήγαιναν κατ' ευχήν , η Sarah είχε υποβληθεί σε νάρκωση και περίμενε να γίνει η επέμβαση μέχρι τη στιγμή που το νοσοκομείο κατάλαβε ότι το νεφρό έλειπε. Ποιος το εξαφάνισε;;; Μια νοσοκόμα που εργαζόταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο!

Στη συνέχεια οι γιατροί αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν την κοπέλα και να ενημερώσουν την οικογένεια ότι η επέμβαση θα αναβληθεί επειδή το νεφρό είχε πάει… περίπατο!

Τελικά το νοσοκομείο μετά το τραγικό λάθος αναγκάστηκε να βρει νεφρό από άλλο συμβατό δότη και να προχωρήσει στην επέμβαση. Έτσι, h Sarah που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια υπεβλήθη λίγες μέρες μετά σε πετυχημένη εγχείρηση.

Ωστόσο, η οικογένεια δεν άφησε να περάσει το απίστευτο συμβάν! Mήνυσε το εν λόγω ιατρικό κέντρο για ανευθυνότητα.

Αν και στην αρχή το νοσοκομείο παραδέχτηκε ότι από αμέλεια «χάθηκε» το νεφρό, στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι τελικά δεν έγινε και τίποτα από τη στιγμή που η κοπέλα είναι καλά και ο αδερφός της ούτως ή άλλως θα έχανε το νεφρό του! Και μη χειρότερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top