ΤΡΑΓΙΚΟ: Σκοτώθηκε την ημέρα που γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της- Δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα

Συνετριμμένη η οικογένειά της!

ΤΡΑΓΙΚΟ: Σκοτώθηκε την ημέρα που γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της- Δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα

Τραγικό θάνατο την ημέρα που έκλεινε τα 24 της χρόνια βρήκε η Sabrina Moss μητέρα ενός 4χρονου αγοριού στην περιοχή Kilburn του βόρειου Λονδίνου.

Η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος της. Βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή καθώς δέχθηκε μια σφαίρα στο στήθος από μέλος συμμορίας που είχε βάλει στόχο κάποιον άλλον.

Η άτυχη Sabrina είχε βγει έξω με την παρέα της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, ενώ μια άλλη σφαίρα «βρήκε» και την φίλη της που ήταν μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη κοπέλα είχε μόλις αγοράσει φαγητό και στεκόταν στο πεζοδρόμιο με τη φίλη της. Το προσωπικό του εστιατορίου έτρεξε να τη βοηθήσει και επιχείρησε να σταματήσει την αιμορραγία αλλά ήταν αργά…

«Άκουσα τους πυροβολισμούς αλλά δεν ήμουν σίγουρος τι ήταν μέχρι που τα κορίτσια έτρεξαν μέσα στο κατάστημα. Η Sabrina φώναζε "με πυροβόλησαν!", περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

Η 24χρονη υπέκυψε στα τραύματά της μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ η φίλη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, χωρίς πλέον να απειλείται η ζωή της.

Συντετριμμένοι οι γονείς της άτυχης Sabrina δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Ήταν ένα κορίτσι που έκανε παντού φίλους, ήταν μια αξιαγάπητη κόρη και μία τέλεια μητέρα για το γιο της που υπεραγαπούσε. Αγαπούσε τη δουλειά της ως νηπιαγωγός και απολάμβανε να δουλεύει με παιδιά», δήλωσαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top