Διαδήλωση συμπαράστασης υπέρ του Μπερλουσκόνι στη Ρώμη

Φόβοι για κρίση στην κυβέρνηση Λέττα

Διαδήλωση συμπαράστασης υπέρ του Μπερλουσκόνι  στη Ρώμη

Διαδήλωση συμπαράστασης υπέρ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα στη Ρώμη στην οποία είναι πολύ πιθανό να παρευρεθεί και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ περίπου 500 πούλμαν μεταφέρουν στην ιταλική πρωτεύουσα διαδηλωτές, οι οποίοι αντιδρούν στην καταδίκη του μεγιστάνα πρώην πρωθυπουργού από την Δικαιοσύνη.

Σήμερα το βράδυ ή αύριο οι εκπρόσωποι του κόμματος του Μπερλουσκόνι στη Βουλή και τη Γερουσία αναμένεται να επιδιώξουν συνάντηση στο Κυρηνάλιο με τον Πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Σύμφωνα με τη Repubblica, ο Πρόεδρος της Ιταλίας βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πρωθυπουργό Ενρίκο Λέττα, προκειμένου να καθορισθεί από κοινού μία ενιαία στάση.

«Θα παρακολουθήσω πολύ προσεκτικά το κλίμα και το περιεχόμενο της κινητοποίησης της κεντροδεξιάς» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν αποκλείει το ενδεχόμενο παραίτησης.

Στις εξελίξεις ανα��έρθηκε και ο υπουργός Άμυνας Μάριο Μάουρο, ο οποίος ανήκει στην κεντρώα συμμαχία «Επιλογή Πολιτών» του Μάριο Μόντι.

«Μία από τις πιθανές μελλοντικές επιλογές, είναι οι πρόωρες εκλογές, ώστε να μην χάσει, η χώρα μας τα μικρά οφέλη που αποκόμισε κατά την περίοδο της κυβέρνησης Λέτα» δήλωσε ο Μάουρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top