Αίγυπτος: Δακρυγόνα κατά ισλαμιστών έξω από το Κάιρο

Κοντά σε τηλεοπτικά στούντιο

Αίγυπτος: Δακρυγόνα κατά ισλαμιστών έξω από το Κάιρο

Με δακρυγόνα η αιγυπτιακή αστυνομία προσπάθησε σήμερα το απόγευμα να διαλύσει τους υποστηρικτέ�� του πρώην προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι οι οποίοι, κατά το υπουργείο Εσωτερικών, είχαν διακόψει την κυκλοφορία κοντά σε ένα συγκρότημα τηλεοπτικών στούντιο έξω από την πρωτεύουσα.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου δεν διευκρινίζεται εάν η συγκέντρωση αυτή ήταν μεγάλη, ούτε αν υπάρχουν τραυματίες ή συλληφθέντες.

Οι διαδηλωτές "επιχείρησαν να επιτεθούν" στα κτήρια όπου στεγάζονται διάφορα μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Τα επεισόδια αυτά σημειώθηκαν σε μεγάλη απόσταση από τις δύο πλατείες τις οποίες έχουν καταλάβει εδώ και έναν μήνα οι υποστηρικτές του ανατραπέντος προέδρου. "Οι αστυνομικοί εκτόξευσαν δακρυγόνα εναντίον των συγκεντρωμένων που διαδήλωναν ειρηνικά, μόλις έφτασαν έξω από το Μίντια Προντάξιον Σίτι", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ελευθερίας, το πολιτικό τμήμα των Αδελφών Μουσουλμάνων από τους οποίους προέρχεται ο Μόρσι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top