Προσεύχονται για τον Νέλσον Μαντέλα

Κρίσιμη παραμένει η κατάστασή του

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το βράδυ τον Νέλσον Μαντέλα στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της χώρας "εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση" και ακύρωσε προβλεπόμενη επίσκεψη που θα πραγματοποιούσε σήμερα στην Μοζαμβίκη, ανακοίνωσε η νοτιοαφρικανική προεδρία.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν δήλωσε ότι ο κόσμος προσεύχεται για τον Μαντέλα, "έναν από τους γίγαντες του 20ου αιώνα" στον αγώνα που δίνει ενάντια στο θάνατο. "Ξέρω ότι οι σκέψεις και οι προσευχές σας είναι με τον Νέλσον Μαντέλα, την οικογένειά του και τους αγαπημένους του, τους νοτιοαφρικανούς και τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν εμπνευστεί από την αξιόλογη ζωή του και το παράδειγμά του" είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 8 Ιουνίου, έχει συνδεθεί με μηχάνημα υποστήριξης της αναπνοής, διευκρίνισε στο Γαλλικό

Πρακτορείο ο συγγενής του Ναπιλίσι Μαντέλα, ο οποίος τον επισκέφθηκε επίσης στο νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται στην Πρετόρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top