ΦΡΙΚΗ: 10χρονο κορίτσι πέθανε από ομαδικό βιασμό!

Τέσσερις έφηβοι είναι οι δράστες

ΦΡΙΚΗ: 10χρονο κορίτσι πέθανε από ομαδικό βιασμό!
​Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 10χρονου κοριτσιού από την Ινδία που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά τον ομαδικό βιασμό του από τέσσερις έφηβους στη Μουμπάι της Ινδίας.

Οι νεαροί παρέσυραν τη 10χρονη σε μία απομονωμένη περιοχή της Hanuman Nagar τάζοντάς της δέκα ρουπίες εάν έκανε μια δουλειά γι’ αυτούς.

Να σημειωθεί ότι το κορίτσι ήξερε και τους τέσσερις εφήβους- οι δύο από τους οποίους ήταν αδέλφια- και μάλιστα ο ένας την είχε βιάσει και στο παρελθόν.

Η 10χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση.

Όταν η κατάστασή της επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας παιδιών στο νοσοκομείο Patil στο Nerul όπου και άφησε χθες την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, το κορίτσι αφηγήθηκε τι είχε συμβεί σε μία φίλη της, η οποία ειδοποίησε τους γονείς της.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζονταν μεταξύ τους, θύμα και θύτες. Τη βίασαν πολλές φορές», ανέφερε ένας αστυνομικός.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν οι γονείς της έμαθαν τι είχε συμβεί αλλά δεν τα κατάφερε».

Οι τέσσερις έφηβοι συνελήφθησαν.

Το τραγικό είναι ότι το περιστατικό αυτό είναι το τελευταίο μιας σειράς βίαιων σεξουαλικών επιθέσεων στην Ινδία το τελευταίο διάστημα. Το Δεκέμβριο είχε συγκλονίσει η υπόθεση μιας 23χρονης φοιτήτριας που είχε χάσει τη ζωή τη�� μετά τον ομαδικό βιασμό της μέσα σε λεωφορείο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top