Το βασιλικό μωρό θα φέρει πολλά εκατομμύρια στην βρετανική οικονομία

Τα σουβενίρ θα έχουν τζίρο πάνω από 285εκ. ευρώ!

Το βασιλικό μωρό θα φέρει πολλά εκατομμύρια στην βρετανική οικονομία

Χαράς Ευαγγέλια για την βρετανική οικονομία είναι το «βασιλικό μωρό», του οποίου η άφιξη αναμένεται περίπου τον Ιούλιο.

Αναφερόμαστε φυσικά, στο μωρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, το οποίο υπολογίζεται πως θα αποφέρει τζίρο 285 εκ. ευρώ στα ταμεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Mugs460.jpg

Χαρακτηριστικό είναι πως σουβενίρ με… βασιλική «σφραγίδα» έχουν αρχίσει ήδη να πωλούνται, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη, την βασιλική οικογένεια.

_64550117_mug.jpg
Παιδικό φορμάκι αντίγραφο της στολής της βασιλικής φρουράς είναι από τα προϊόντα προς πώληση στα καταστήματα του παλατιού τα οποία διαχειρίζεται το Royal Collection Trust, τα κέρδη από την πώληση του οποίου πηγαίνουν στη συντήρηση των βασιλικών ανακτόρων.

heres-some-of-the-royal-baby-merchandise-that-will-bring-millions-of-dollars-to-the-british-economy.jpg


Κι ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος όμως πουλάει χειροποίητα παιδικά παπουτσάκια με την υπογραφή του μέσω ενός καταστήματος στο Highgrove, ενώ οι γονείς της δούκισσας του Cambridge έχουν προσθέσει μια παιδική σειρά στην επιχείρησή τους με προϊόντα για πάρτι.

130619045657-royal-baby-pacifier-zazzle-620xa.jpg

Το μεγαλύτερο «τζίρο» πάντως, αναμένεται να τον κάνουν οι τουρίστες, μιας και υπολογίζεται πως 4,8 εκατ. άνθρωποι θα ξοδέψουν 62 εκατ. λίρες σε αλκοόλ και 25 εκατ. λίρες σε φαγητό που θα καταναλωθεί σε πάρτι.

Επίσης αναμένει ότι 156 εκατ. λίρες θα δαπανηθούν σε αναμνηστικά και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα, όπως παιχνίδια, βιβλία και DVD.

Prince+William+and+Kate+Middleton's+baby+plate.jpg

Τέλος, σύμφωνα με τον αναλυτή Τζόσουα Μπαάμφιλντ (διευθυντή του Κέντρου Ερευνών για το Λιανικό Εμπόριο CRR), εντυπωσιακή θα είναι και η αύξηση στις πωλήσεις παιδικών προϊόντων από νέους γονείς, που αναμένεται ν΄αγοράσουν αντίγραφα των αντίστοιχων βασιλικών, από τα ρουχαλάκια και την κουδουνίστρα το βασιλικού βρέφους, μέχρ�� το πρώτο του ποδήλατο.

Pillow460.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top