Άρχισαν τα... παρατράγουδα και οι διαγραφές στο κίνημα του Γκρίλο

Εκτός η επικρίτριά του Αντέλε Γκάμπαρο

Άρχισαν τα... παρατράγουδα και οι διαγραφές στο κίνημα του Γκρίλο

Τα όργανα άρχισαν για τα καλά όπως φαίνεται στο Κίνημα του Μπέπε Γκρίλο.


Κατά τη διάρκεια μιας κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης τα μέλη του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S), εκφράσθηκαν υπέρ της διαγραφής του γερουσιαστή Αντέλε Γκάμπαρο με την κατηγορία ότι το έπληξε ασκώντας υπερβολική δημόσια κριτική στον ιδρυτή του, Μπέπε Γκρίλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά 79 βουλευτές και γερουσιαστές του M5S ψήφισαν υπέρ της διαγραφής, 42 κατά, ενώ 9 απείχαν.

Η Γκάμπαρο πριν από μία εβδομάδα κατηγόρησε τον Γκρίλο ότι «με τις παρεμβάσεις του μέσω διαδικτύου και τους τόνους που επιλέγει, αντί να ενθαρρύνει τα μέλη του κινήματός του τα ζημιώνει» και τον είχε καλέσει «να γράφει λιγότερο στο Διαδίκτυο και να αρχίσει να ακούει περισσότερο τους άλλους».

Η Ιταλίδα γερουσιάστρια από την Μπολόνια δήλωσε χθες ότι «δεν θέλει να εγκαταλείψει τα Πέντε Αστέρια, αλλά να μπορεί να εκφράζει απλώς ελεύθερα την γνώμη της».

Όπως αναφέρουν οι σχολιαστές, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δείχνει ότι η δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του M5S συνεχίζει να αυξάνεται και ότι η γραμμή Γκρίλο ίσως αμφισβητηθεί σύντομα και από μια σειρά άλλων εκλεγμένων του κινήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top