Στους έξι οι νεκροί από το μακελειό στην Καλιφόρνια

Εξέπνευσε μια φοιτήτρια

Στους έξι οι νεκροί από το μακελειό στην Καλιφόρνια

Μία 26χρονη φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της, από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από ένοπλο στην Καλιφόρνια. Με τον θάνατό της ο αριθμός των νεκρών από τις αιματηρές επιθέσεις της Παρασκευής ανεβαίνει στους έξι.

Την τραγική ανακοίνωση γνωστοποίησε το κολέγιο της Σάντα Μόνικα μέσω Twitter, ότι η νεαρή υπέκυψε σήμερα το πρωί. Είχε εγγραφεί για να παρακολουθήσει μαθήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της στην πανεπιστημιούπολη την Παρασκευή όταν ο ένοπλος άνοιξε πυρ.

Στην πανεπιστημιούπολη σκοτώθηκαν συνολικά δύο άτομα. Ο δράστης φέρεται να ξεκίνησε σκοτώνοντας δύο ανθρώπους στο σπίτι του (τον πατέρα του και έναν αδελφό).

Στη συνέχεια, με κλεμμένο όχημα, ο οδηγός του οποίου επιβίωσε, άνοιξε πυρ σε μια διασταύρωση, χτυπώντας ένα δημόσιο λεωφορείο και αργότερα πυροβόλησε δύο ανθρώπους που επέβαιναν σε ένα SUV, σκοτώνοντας τον έναν.

Τελείωσε το μακελειό στην πανεπιστημιούπολη του κολεγίου Σάντα Μόνικα, σκοτώνοντας μια γυναίκα έξω από τη βιβλιοθήκη και προσπαθώντας να πυροβολήσει πολλούς άλλους μέσα στο κτήριο προτού τον εκτελέσει η αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top