Ο Ερντογάν επέστρεψε στην Τουρκία

Έστειλε μήνυμα ενότητας

Ο Ερντογάν επέστρεψε στην Τουρκία

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έφτασε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ». Στο σημείο βρισκόντουσαν αρκετοί οπαδοί του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με συνθήματα.

Ο Ερντογάν, επέστρεψε σε μια Τουρκία που «βράζει», με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, από την τριήμερη περιοδεία του στη βόρεια Αφρική.
Ο Τούρκος πρωθ��πουργός, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελούσε χαιρετώντας το πλήθος. «Δε θα διακρίνουμε κάποιο πρόσωπο από τα 76 εκατομμύρια στην Τουρκία. Είμαστε υπηρέτες των 76 εκατ. και όχι του 50%».

Κάλεσε τους πολίτες της χώρας να αποστασιοποιηθούν από τις άναρχες διαδηλώσεις και τόνισε ότι διεξάγεται έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες για υπερβολική χρήση βίας από την πλευρά των αστυνομικών.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι οι διαδηλωτές λεηλάτησαν καταστήματα και επιχειρήσεις ενώ προέτρεψε τους υποστηρικτές του να αποστασιοποιηθούν από τέτοιου είδους βίαιες πράξεις.

«Σταθήκαμε ισχυροί, αλλά ουδέποτε δεν μας χαρακτήριζε το πείσμα. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αδέλφια», δήλωσε στους περίπου 10.000 οπαδούς του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top