Ε ρε τι βγάζει το Ισραήλ: Στρατιωτίνες ποζάρουν με δαντελωτά στριγκ και όπλα!

«Πόλεμος» εντός και εκτός στρατοπέδου!

Ε ρε τι βγάζει το Ισραήλ: Στρατιωτίνες ποζάρουν με δαντελωτά στριγκ και όπλα!

​Έκαναν το στρατιωτικό κοιτώνα…. σπίτι του Χιου Χέφνερ, πόζαραν σαν άλλα κουνελάκια του Playboy και άναψαν φωτιές εντός και εκτός του στρατοπέδου!

israil.jpg

Ο λόγος για 4 Ισραηλινής καταγωγής στρατιωτίνες που αποφάσισαν να βγουν από τα ρούχα τους, να φωτογραφηθούν ημίγυμνες και μάλιστα να ανεβάσουν τα ντοκουμέντα και στο Facebook!!!

Όπως ήταν φυσικό, η αναπαραγωγή δεν άργησε να ξεκινήσει, μάλιστα οι φωτογραφίες με τις στρατιωτίνες-μοντέλα έφτασαν μέχρι και το ισραηλινό ειδησεογραφικό site Walla, προκαλώντας μεγάλο σάλο στους σεμνότυφους πολίτες της αυστηρής χώρας!

israil2.jpg

Το δίκτυο Walla, μάλιστα, αναπαρήγαγε τις εν λόγω φωτογραφίες καλύπτοντας τα πρόσωπα των τολμηρών ένστολων γυναικών, ενώ στο άρθρο του επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογο περιστατικό λαμβάνει χώρα στα στρατόπεδα της χώρας.

israi3.jpg

«Οι γυναίκες αυτές έδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά. Έχουν ήδη τιμωρηθεί» τόνισε ένας εκπρόσωπος του στρατού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το είδος της τιμωρίας ! Τέλος, στρατιωτικοί αξιωματούχοι …. προσπάθησαν να καταστήσουν σαφές ότι δε θα επαναληφθεί αντίστοιχη προσβλητική ενέργεια μέσα στα στρατόπεδα.

israi5.jpg

Κανείς ωστόσο δεν μας είπε…. τι έκαναν τα κορίτσια μετά τη φωτογράφιση…. Κοιμήθηκαν ή εκπαιδεύτηκαν σε καμιά ομαδική άσκηση….????

Bίντεο πρωινό mou

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top