Επιστολή με δηλητήριο στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Δέχεται απει��ές για το νόμο περί όπλων

Πρώτη ανάρτηση: 30/05/2013, 05:15

Δύο επιστολές που απευθύνονταν στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ και στην αρμόδια ομάδα για τον έλεγχο τω�� όπλων με έδρα την Ουάσιγκτον, περιείχαν ουσία που πιστεύεται ότι είναι το θανατηφόρο δηλητήριο ρικίνη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Και οι δύο επιστολές είχαν περιεχόμενο που αφορά τη συζήτηση σχετικά με τη νομοθεσία περί όπλων. Οι αρχικές δοκιμές της αστυνομίας στα δύο γράμματα, το ένα στη Νέα Υόρκη και το άλλο στην πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, "έδειξαν" την παρουσία ρικίνης. Οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τα γράμματα αντιμετώπισαν «δευτερεύοντα συμπτώματα» της έκθεσής τους στη ρικίνη, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το ένα από τα γράμματα ανοίχτηκε την Κυριακή στην Ουάσινγκτον από τον Μαρκ Γκλέιζ διευθυντή της επιτροπής που είναι ενάντια στην παράνομη χρήση των όπλων μια ομάδα που ασκεί πιέσεις για αυστηρότερους νόμους στην οπλοκατοχή και ιδρύθηκε από το Μπλουμπεργκ. Αμφότερες οι δύο επιστολές περιείχαν απειλές κατά του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top