Ούτε 100 ούτε 200 αλλά 25.000 καλεσμένοι πήγαν σε ένα γάμο!

ΔΕΙΤΕ τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

​Ούτε 100 ούτε 200 αλλά 25.000 καλεσμένους από όλο τον κόσμο είχε ο γάμος του 18χρονου Shalom Rokeach εγγονού του ηγέτη της χασιδικής δυναστείας στην Ιερουσαλήμ, Belz Rebbe!

br3.jpg
Ο 18χρονος είναι ο μοναδικός εγγονός του Rebbe, ο οποίος ηγείται της μεγαλύτερης χασιδικής κοινότητας σε ολόκληρο τον κόσμο. Επομένως μιας και ο 18χρονος είναι το μοναδικό αγόρι θεωρείται ότι είναι ο διάδοχός του!

br2.jpg
Η 19χρονη νύφη φορά βέλο, το οποίο δεν αποχωρίζεται, αφού σύμφωνα με την παράδοση προστατεύει την ηθική της! Η τελετή διήρκησε αρκετές ώρες, μέχρι το ξημέρωμα!

br1.jpg
Μάλιστα, πολλοί δρόμοι έκλεισαν εξαιτίας του πλήθους των καλεσμένων.

br5.jpg
Να σημειωθεί ότι οι πιο πολυπληθείς χασιδικές κοινότητες στον κόσμο βρίσκονται στο Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

br4.jpg
Μικρότερες κοινότητες υπάρχουν ακόμη στον Καναδά, την Αγγλία, το Βέλγιο και την Αυστραλία.

br6.jpg
Η ζωή των μελών τους είναι πολύ περιορισμένη και καθορισμένη από αυστηρούς κανόνες, με κύριο «συστατικό» την προσευχή, τη μελέτη της θρησκείας και τη δημιουργία οικογένειας, ενώ απαγορεύεται να παρακολουθούν τηλεόραση, ταινίες, να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και σε έντυπα με θέματα «κοσμικά»!

br8.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top