Τα Angry Birds γίνονται ταινία!

Υπογράφει ο σκηνοθέτης Jon Vitti

Τα Angry Birds γίνονται ταινία!

Το αγαπημένο παιχνίδι των κινητών, θα γίνει και ταινία!Τα angry birds με τα οποία αμέτρητος κόσμος παίζει μανιωδώς στο κινητό του, θα γίνουν ταινία από την Sony. Βέβαια, θα αργήσει λίγο. Δεν αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους πριν την 1 Ιουλίου του 2016.

Μάλιστα, την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Jon Vitti. Μέχρι σήμερα ο Vitti είχε κάνει όνομα ως σεναριογράφος με πολύ πετυχημένες κωμωδίες στην τηλεόραση. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το σενάριο για την σειρά, αλλά και την ταινία The Simpsons. Βέβαια, στα αμερικανικά σίριαλ δεν είναι ένας ο σεναριογράφος. Όμως ο Jon Vitti έγραψε έναν μεγάλο αριθμό επεισοδίων της σειράς, φτάνοντας τα 29.

Επίσης, ο Vitti έχει γράψει επεισόδια και για άλλα σίριαλ, όπως το King of the hill και The office. Τώρα θα κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο σε μια ταινία, που βασίζεται στο πιο πετυχημένο παιχνίδι για κινητά στον κόσμο. Οι αριθμοί εντυπωσιάζουν. Το angry birds το έχουν κατεβάσει πάνω 1,7 δισ. φορές στο κινητό τους. Και θεωρείται η πιο επικερδής εφαρμογή σε κινητό.


Πηγή:www.monopoli.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top