Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας στραγγάλισε τα δυο του παιδιά γιατί δεν του επέτρεπαν να τα δει!

Πρώτη φορά τον άφησαν να τα δει μόνος του και τα σκότωσε

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας στραγγάλισε τα δυο του παιδιά γιατί δεν του επέτρεπαν να τα δει!

Μια οικογενειακή τραγωδία συνέβη στη Λιόν της Γαλλίας όταν ένας 48χρονος Βρετανός ομολόγησε την Δευτέρα ότι σκότωσε το Σάββατο τα δύο παιδιά του, ηλικίας 5 και 10 ετών, τα οποία βρέθηκαν στραγγαλισμένα μέσα στο διαμέρισμα του!

«Παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης. Ανέφερε τα γεγονότα, όμως δεν ήταν σαφής για το κίνητρο», σημειώνεται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγωδία πιθανότατα συνδέεται με το χωρισμό του με τη σύζυγό του και το γεγονός ότι είχαν περιοριστεί τα δικαιώματά του να βλέπει τα παιδιά μετά από ένα βίαιο επεισόδιο που εί��αν μεταξύ τους το 2010.

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν η πρώτη φορά που επιτράπηκε στον πατέρα να δει τα παιδιά μόνα τους, χωρίς την παρουσία τρίτου ατόμου. Το 5χρονο κοριτσάκι και το 10χρονο αγοράκι βρέθηκαν από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου, νεκρά μέσα στο διαμέρισμα, σε ένα προάστιο της Λιόν.

Νωρίτερα, η μητέρα τους, πηγαίνοντας να τα παραλάβει, διασταυρώθηκε με τον πρώην σύζυγό της που έβγαινε από το σπίτι και είδε ότι τα ρούχα του ήταν ματωμένα. Όπως ανέφεραν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με πατίνια.

Η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ στη Λιόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top