Ψάχνετε για ταίρι; Ειδικό βαγόνι στο ΜΕΤΡΟ για να μην μείνετε στο ράφι!

Διαβάστε μια πρωτότυπη ιδέα που θα κάνει πολλούς να χαμογελάσουν!

Με άλλη διάθεση θα μπαίνουν οι περισσότεροι επιβάτες στο μετρό της Πράγας το οποίο σχεδιάζει να αναλάβει το ρόλο. . . προξενήτρας. Σκοπεύει δηλαδή να βρίσκει τον κατάλληλο σύντροφο στους επιβάτες που το χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους. Αυτές και αν είναι πρωτότυπες ιδέες!

Στα σχέδια της κρατικής εταιρείας που διαχειρίζεται το μετρό είναι να τοποθετηθούν ειδικά βαγόνια στα οποία θα επιβιβάζονται όσοι επιβάτες αναζητούν την "αδελφή ψυχή τους".

«Θα αναφέρουμε στους ανθρώπους τα πράγματα που μπορούν να κάνουν μέσα στα δημόσια μέσα μεταφοράς, όπως για παράδειγμα να διαβάζουν» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρεία�� Φίλιπ Ντράπαλ και πρόσθεσε: «Μια από τις δυνατότητες που τους δίνονται είναι να γνωρίζονται μεταξύ τους και, εφόσον αισθάνονται έλξη μεταξύ τους, να συνάπτουν σχέσεις» διευκρινίζοντας ότι το σχέδιο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στα τέλη του έτους.

Πάντως, μόνο ένα από τα πέντε βαγόνια του κάθε συρμού θα προσφέρεται για "γνωριμίες". «Θα κάνουμε μια έρευνα μεταξύ των επιβατών. Κάθε βαγόνι θα φέρει ξεχωριστή σήμανση και θα αναρτηθούν πληροφορίες, σε πολλές γλώσσες, στους συρμούς και στην αποβάθρα», είπε ο Ντράπαλ.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιβάτες που θα μπαίνουν στο "βαγόνι γνωριμιών" δεν θα είναι υποχρεωμένοι να συνάψουν σχέσεις μεταξύ τους, διευκρίνισε. Αυτό έλειπε! Με το ζόρι… «παντρειά» δε γίνεται!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top