Θλιβερό δημοσίευμα της Guardian: «Ναρκομανείς γυναίκες γεννούν στους δρόμους της Αθήνας!»

«Shisha»: η κοκαΐνη των φτωχών ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Θλιβερό δημοσίευμα της Guardian: «Ναρκομανείς γυναίκες γεννούν στους δρόμους της Αθήνας!»

Μια σοκαριστική έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Guardian που αποκαλύπτει ότι ναρκομανείς γυναίκες γεννούν στους δρόμους της Αθήνας προκαλεί ανατριχίλα!

Σύμφωνα με την έρευνα, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, οι ναρκομανείς στρέφονται στο φθηνότερο ναρκωτικό, το shisha.

Η χρήση του εν λόγω ναρκωτικού συνδέεται και με την αύξηση των ποσοστών της πορνείας κατά 40% στις τάξεις των ναρκομανών.

Συγκεκριμένα, το shisha, εντείνει τη σεξουαλική ορμή και θολώνει την κρίση, με αποτέλεσμα να σημειώνονται ολοένα και περισσότερες εγκυμοσύνες ανάμεσα στις γυναίκες ναρκομανείς, οι οποίες εκδίδονται χωρίς να παίρνουν καθόλου προφυλάξεις!

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τη χρονιά που μας πέρασε, δύο εκδιδόμενες γέννησαν στους δρόμους της Αθήνας.

Η βρετανική εφημερίδα Guardian ξεκινά το άρθρο της αναφέροντας ότι: «Κανείς δεν γνωρίζει ποιο ήρθε πρώτο: η οικονομική κρίση που διαλύει την Ελλάδα ή το shisha, το ναρκωτικό που έχει γίνει γνωστό ως η κοκαΐνη των φτωχών; Ωστόσο, εκείνο που όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν είναι ότι το shisha σκοτώνει. Και με μόλις 2 ευρώ τη δόση, το ναρκωτικό-δολοφόνος έχε�� γίνει ο διώκτης της Ελλάδας».

Ο δημοσιογράφος του ιστότοπου ερευνητικής δημοσιογραφίας Vice, ήρθε στην Ελλάδα, πήγε σε όλα τα «σκοτεινά» στέκια της Αθήνας και μίλησε με τους ίδιους τους χρήστες!

Μάλιστα, οι ίδιοι οι ναρκομανείς περιγράφουν το συγκεκριμένο ναρκωτικό ως το χειρότερο είδος, μία πραγματική κόλαση!

«Σου καίει τα σωθικά και αυξάνει την επιθετικότητα σε σημείο πλήρους απώλειας ελέγχου και παραφροσύνης. Είναι, όμως, φτηνό και εύκολο να το βρει κανείς», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

«Το shisha είναι το προτιμώμενο ναρκωτικό χιλιάδων άστεγων, απελπισμένων Ελλήνων, μία παραλλαγή κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, η δυνατότητα της οποίας να ωθήσει τους χρήστες της στα όρια της ανεξέλεγκτης βίας επιτείνεται από τις ουσίες με τις οποίες αναμειγνύεται συνήθως αυτό το συνθετικό ναρκωτικό: οξέα μπαταρίας, λάδια μηχανής, ακόμη και σαμπουάν», επισημαίνει το δημοσίευμα.

«Πρόκειται για ναρκωτικό-δολοφόνο, αλλά και για ναρκωτικό που ξυπνάει το δολοφόνο μέσα σου. Μπορεί να φτάσεις να σκοτώσεις χωρίς καν να το καταλάβεις. Και εξαπλώνεται ταχύτερα και από τον ίδιο το θάνατο. Φτιάχνεται από το υγρό της μπαταρίας και καπνίζεται. Μια φορά δοκίμασα και δεν το άντεξα!», αναφέρει ένας άλλος χρήστης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top