Τα αδέρφια του απαγωγέα του Κλίβελαντ ξεσπούν: Να σαπίσει στη φυλακή. Είναι ένα τέρας

Δεν γνώριζαν τίποτα λένε για το υπόγειο-κολαστήριο

Τα αδέ��φια του απαγωγέα του Κλίβελαντ ξεσπούν: Να σαπίσει στη φυλακή. Είναι ένα τέρας

Την πρώτη τους συνέντευξη στο CNN έδωσαν τα δύο αδέλφια του Αριελ Κάστρο οποίος επί 10 χρόνια κρατούσε φυλακισμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, βασάνιζε και βίαζε τρεις κοπέλες. Ο 50χρονος Ονίλ και ο 54χρονος Πέδρο υποστήριξαν ότι δε γνώριζαν τίποτα σχετικά με τις πράξεις του αδελφού τους, ενώ τόνισαν ότι πρέπει να τιμωρηθεί. «Να σαπίσει στη φυλακή» είπαν χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω να θανατωθεί, αλλά να υποφέρει στην φυλακή μέχρι την τελευταία ημέρα. Δε με νοιάζει ούτε αν του δίνουν τροφή. Αυτό που έκανε σε εμένα και την οικογένειά μου…» είπε ο 50χρονος Ονίλ.

«Νιώθω ακριβώς το ίδιο. Τον αγαπούσα πολύ. Τον αγαπούσα πολύ. Τη δεύτερη φορά που τον είδα (όταν συνελήφθη) του είπα ότι τον αγαπώ και ακουμπήσαμε τα χέρια μας» ανέφερε ο Πέδρο.

Τα δύο αδέλφια τόνισαν πως δεν είχαν ιδέα ότι ο Αριέλ είχε προχωρήσει στις απαγωγές, ούτε ότι κρατούσε τις Τζίνα ΝτεΤζίζους, Αμάντα Μπέρι και Μισέλ Νάιτ στο σπίτι του επί δέκα χρόνια. Όπως δήλωσαν και οι δύο, αν γνώριζαν κάτι θα ειδοποιούσαν την αστυνομία, θα τον άρπαζαν από τον λαιμό και θα τον ρωτούσαν τι συμβαίνει. «Δεν είναι πια συγγενής, αλλά τέρας», είπε οργισμένος ο Ονίλ, συμπληρώνοντας πως νιώθει σαν ζωντανός νεκρός. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο αδερφός του να άφησε εσκεμμένα την εσωτερική πόρτα ανοιχτή, ώστε τα κορίτσια να ξεφύγουν. «Ίσως είχε φτάσει στα όριά του, ίσως το έκανε επίτηδες, ίσως είχε έρθει η στιγμή», είπε στον δημοσιογράφο του CNN.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτά τα κορίτσια βρίσκονταν στο σπίτι του αδελφού μου. Δεν υπήρχαν σημάδια, δεν είχα δει κανένα σημάδι», επανέλαβε ο Ονίλ, εξηγώντας, ότι όταν επισκεπτόταν τον Αριέλ, δεν τον άφηνε ποτέ να πάει στην κουζίνα και πάντα είχε πολύ δυνατά το ραδιόφωνο. Η δικαιολογία που συνήθιζε να λέει ήταν, ότι επειδή κρατούσε αλκοόλ στα ντουλάπια, δεν ήθελε να τα πιούν τα αδέλφια του, ενώ όταν τους μαγείρευε, δεν τους επέτρεπε να φάνε στην κουζίνα, αλλά τους επέβαλε να τρώνε στις σκάλες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top