Κάντε κλικ και δείτε: Σε ποια πόλη κάνουν το περισσότερο σεξ;

Δεν θα πιστεύετε τα νούμερα - Ποικιλία και στους ερωτικούς συντρόφους

Μπορεί οι Έλληνες, σύμφωνα με σχετικά πρόσφατη έρευνα, να κάνουν αρκετά συχνά σεξ (βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης), ωστόσο υπάρχει μια πόλη που ξεπερνά κάθε προηγούμενο στην συχνότητα του σεξ.

Πρόκειται για το Μαϊάμι, στο οποίο οι κάτοικοι έχουν την πιο συχνή σεξουαλική ζωή σε ποσοστό 74%, δηλαδή 7 στους 10 κάνουν σεξ συνέχεια!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όση ώρα δεν επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις… τις σκέφτονται, αφού σύμφωνα με τις απαντήσεις τους κατά μέσο όρο σκέφτονται το σεξ 11 φορές την ημέρα!

Εκτός από την συχνότητα, η οποία υπολογίζεται σε 179 φορές τον χρόνο (κάθε δύο μέρες) οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πρωτιά και στην ποσότητα, αφού αλλάζουν τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα.

Πάνω από τους μισούς κατοίκους του Μαϊάμι (ποσοστό 53%) έχουν κάνει σεξ κατά μέσο όρο με 24 διαφορετικούς συντρόφους, ενώ τουλάχιστον το 42% στις ηλικίες μέχρι τα 35, σε κάποια φάση της ζωής τους δοκίμασαν σεξ με περισσότερους από έναν σύντροφο ταυτόχρονα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top