ΦΡΙΚΗ: Δεν ήταν συναχωμένος! Από τη μύτη του έσταζε ο ...εγκέφαλος του!

Διαβάστε και δεν θα πιστεύετε τι έπαθε ένας άνδρας- ΒΙΝΤΕΟ

ΦΡΙΚΗ: Δεν ήταν συναχωμένος! Από τη μύτη του έσταζε ο ...εγκέφαλος του!

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε έναν άνδρα από τις ΗΠΑ.

Ο Τζο Ντάγκι από την Αριζόνα νόμιζε ότι ήταν συναχωμένος και δεν προλάβαινε να καθαρίζει τη μύτη του, ώσπου στο τέλος οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το υγρό που στάζει από την μύτη του, ήταν ο ίδιος ο εγκέφαλος του!!! Ναι καλά διαβάσατε!

Ο άνδρας παραπονιόταν στη γυναίκα του αλλά και σε φίλους του, ότι περνάει ένα βαρύ συνάχι, το οποίο τον ταλαιπωρεί: “Χαλάω κάθε μέρα 5 πακέτα μαντηλάκια και δεν λέει η μύτη μου να σταματήσει να στάζει. Τι να κάνω;”, έλεγε χαριτολογώντας.

Αφού το βάσανο του δεν έλεγε να σταματήσει κάποια στιγμή αποφάσισε να πάει στους γιατρούς οι οποίοι του είπαν ότι δεν είναι συνάχι αυτό που τον ταλαιπωρεί αλλά μια βαριά αλλεργία. Του έδωσαν κάποια φάρμακα, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Ο Γολγοθάς του συνεχιζόταν. Η μύτη του συνέχισε να τρέχει σαν βρύση.

Λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να επισκεφθεί έναν εξειδικευμένο ΩΡΛ, Τον Πίτερ Νάγκα. Ύστερα από εξετάσεις και ανάλυση του υγρού που έσταζε από τη μύτη, αποφάνθηκε ότι τα υγρά δεν ήταν κάποια βλέννα από αλλεργία ή συνάχι, αλλά εγκεφαλικό υγρό. Για να καταλάβετε, εξαιτίας μιας εκ γενετής ανωμαλίας στη μύτη του, χυνόταν ο εγκέφαλος του.

Τελικά ο Τζό μπήκε στο χειρουργείο και όλα πήγαν καλά, καθώς η βλάβη του αποκαταστάθηκε.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο στο οποίο ο Τζο Ντάγκι εξηγεί την περιπέτεια που πέρασε...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top