Θαύμα: Έπεσε από ύψος… 13.000 ποδιών και σώθηκε!

Τύχη βουνό είχε ένας λάτρης των extreme sports

Από θαύμα σώθηκε ένας λάτρης των extreme sports κατά τη διάρκεια φεστιβάλ στη Νέα Ζηλανδία. Το αλεξίπτωτο του Liam Dunne δεν άνοιξε αλλά για καλή του τύχη δεν έπεσε στο έδαφος αλλά σε βάλτο.

«Τα τελευταία 1000 πόδια είπα στον εαυτό μου, εδώ είμαστε, όλα τελείωσαν. Δεν ήταν ωραίο, αλλά όλο αυτό ήταν ένα ατύχημα που μπορούσε να συμβεί 1 στο 1εκ. πιθανότητες και 1 στις 1εκ. πιθανότητες θα μπορούσε κάποιος να έχει σωθεί. Η πτώση με αλεξίπτωτο είναι ένα φοβερό άθλημα, έχω ήδη πραγματοποιήσει 4000 και ποτέ δεν είχα πρόβλημα» είπε.

Το αλεξίπτωτο άνοιξε όταν πήδηξε από το αεροπλάνο, από ύψος 3900 μέτρων, όμως στην πορεία κάτι δεν πήγε καλά, παρασύρθηκε σε ένα μοιραίο σπιράλ προς τη Γη που τον ανάγκασε να κόψει το σκοινί του βασικού αλεξίπτωτου και να αναζητήσει το εφεδρικό. Το εφεδρικό δεν άνοιγε παρά μόλις στα 228 μέτρα από το έδαφος. Αν δεν ήταν η λάσπη δεν υπήρχε περίπτωση να έχει επιβιώσει της πρόσκρουσης υποστηρίζει ο Liam Dunne.

Ωστόσο, από την πτώση δεν γλίτωσε το σπάσιμο της μέσης του.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top