ΣΟΚ: Μητέρα μετέφερε κοκαΐνη στη ροζ βαλίτσα του παιδιού της

Την συνέλαβαν στο αεροδρόμιο

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε μια μάνα από τη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία μετέφερε 12 κιλά κοκαΐνη μέσα στη ροζ βαλίτσα-χειραποσκευή ενός από τα παιδιά της.

Η 35χρονη ταξίδευε συνοδευόμενη από τα τρία παιδιά της «προκειμένου να μην κινήσει υποψίες»!

Στη μικρή ροζ βαλιτσούλα, που κρατούσε στο χέρι της η γυναίκα κατά την αποβίβασή της από το αεροσκάφος, η αστυνομία ανακάλυψε ένδεκα πακέτα με κοκαΐνη, συνολικού βάρος 12,15 κιλών.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι η γυναίκα είχε τεθεί στις αρχές του έτους υπό παρακολούθηση από την αστυνομία, η οποία την υποπτευόταν ότι ενεχόταν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Καθώς, οι αρχές είχαν ανακαλύψει πως επρόκειτο να μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο με τα τρία παιδιά της, την περίμ��ναν στο αεροδρόμιο κατά την επάνοδό της.

Οι αρχές στη μάχη τους κατά των ναρκωτικών συχνά έχουν να αντιμετωπίσουν και την εφευρετικότητα των λαθρεμπόρων: τα φορτία με μπανάνες εξακολουθούν να είναι πάντοτε η αγαπημένη κρυψώνα για τους διακινητές κοκαΐνης, αλλά παράλληλα ναρκωτικά έχουν ανακαλυφθεί και σε φορτία με τριαντάφυλλα, μέσα σε λατινοαμερικάνικα παραδοσιακά γλυκά, ακόμη και στην κοιλιά ενός ζωντανού σκύλου, ενός Λαμπραντόρ.