Παγκόσμια αναστάτωση με ΒΙΝΤΕΟ που καταγράφει τέρας τύπου Λοχ Νες!

Λέτε το θρυλούμενο θαλάσσιο ερπετό να κάνει δυναμικό come back;;;;

Μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμό για το κατά πόσο είναι αληθινό ή πρόκειται απλά για μια εντυπωσιακή κατασκευή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασαν στο ίντερνετ μαθητές μιας σχολής κινηματογράφου και το οποίο δείχνει ένα περίεργο... τέρας να κολυμπά στα νερά της Ιρλανδίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα μαθητών της συγκεκριμένης σχολής κινηματογράφου βρέθηκε στο Λοφ Φόιλ του Ντόνεγκαλ, με σκοπό να κάνει κάποια γυρίσματα για τη νέα ταινία μικρού μήκους που ετοιμάζει, το «Fishing with David Lynch»! Τότε όπως υποστηρίζουν τα παιδιά, ένας τεράστιος μαύρος όγκος εμφανίστηκε να κολυμπά - ιδιαίτερα γρήγορα - στα νερά και δεδομένου ότι εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη το γύρισμα τους, κατάφεραν να καταγράψουν την πορεία του περίεργου, μαύρου τέρατος, σε βίντεο.

Το πατιρντί ξεκίνησε όταν ένας από τους μαθητές –μάρτυρες του φαινομένου ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο γράφοντας πως «αυτό που βλέπετε είναι από γυρίσματα που κάναμε στο Λοφ Φόιλ. Ενατεράστιο σκοτεινό πράγμα μας προσπέρασε. Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. Παλιότερα υπήρχαν φάλαινες στο Λοφ Φόιλ, οπότε και ο όγκος αυτός που είδαμε να κολυμπά ενδεχομένως να ήταν φάλαινα. Ωστόσο, ο Μάθιου που ήταν πιο κοντά από εμάς είπε πως δεν ήταν φάλαινα. Μοιάζει σαν το δικό μας τέρας του Λοχ Νες. Εσείς οι ειδικοί τι λέτε; Εμείς συνεχίζουμε τα γυρίσματα στην περιοχή και στην περίπτωση που εμφανιστεί ξανά μπροστά μας θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τραβήξουμε ένα καλύτερο πλάνο».

Από εκείνη τη στιγμή το βίντεο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τους επικριτές του να αποδεικνύουν ότι το βίντεο είναι μια σκέτη... κοροϊδία. Το πρώτο που λένε είναι πως αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το βίντεο μπορεί να διακρίνει μια σειρά από καλώδια να... ξεκινούν από μια από τις βάρκες, κάτι το οποίο ενδεχομένως να σημαίνει πως οι ίδιοι οι φοιτητές είχαν κατασκευάσει το «τέρας» και το κατηύθυναν με τα καλώδια.

Ακόμη, η ιρλανδική εφημερίδα Belfast Telegraph επισημαίνει ότι το τοπίο που διακρίνεται στο βάθος είναι το Χόουθ όπως μπορεί να το δει κανείς από το κοντινό Ντουν Λαογκέρ, το οποίο βρίσκεται 130 μίλια μακριά από το Λοφ Φόιλ, το μέρος στο οποίο υποστηρίζουν οι φοιτητές ότι έγιναν τα γυρίσματα.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι το όνομα Μέλαρκι, που χρησιμοποιεί ο φοιτητής που έχει ανεβάσει το βίντεο στο Διαδίκτυο είναι ψεύτικο.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι πως ο μαθητής που ανέβασε το ΒΙΝΤΕΟ παρά τις αντιδράσεις επιμένει πως το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό, εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση του για το γεγονός ότι τους κατηγορούν πως κατασκεύασαν το βίντεο μόνο και μόνο για να προωθήσουν την ταινία τους.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top