Απολαυστικό σόου από τον Ομπάμα σε δείπνο: "αντιγράφω τον Ντάνιελ Ντέι Λούις" δήλωσε

«Έδωσε ρέστα» ο Αμερικανός πρόεδρος με το χιούμορ του

Απολαυστικό σόου από τον  Ομπάμα σε δείπνο: "αντιγράφω τον Ντάνιελ Ντέι Λούις" δήλωσε
Σε απολαυστικό σόου από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα εξελίχθηκε το δείπνο στον Λευκό Οίκο προς τιμήν της Ένωσης Ανταποκριτών. Το συγκεκριμένο δείπνο είναι παραδοσιακά μια ευκαιρία για μια εμφάνιση εκτός αυστηρού πρωτοκόλλου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποίησε βίντεο, σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Στίβεν Σπίλμπεργκ ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ταινίας με τίτλο «Ομπάμα»! Ο ίδιος ο Πρόεδρος αποκάλυψε ότι αντιγράφει τον … Ντάνιελ Ντέι Λούις στον ρόλο του Αβραάμ Λίνκολν και δεν δίστασε να αναπαραστήσει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να αντιγράψει τον διάσημο ηθοποιό! Στο δείπνο παρέστησαν και αρκετοί αστέρες του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων ο Κέβιν Σπέισι, η Τζούλια Λούις – Ντρέιφους κ.α.

Αναφέρθηκε όμως και στα… μαλλιά του ο Ομπάμα, ομολογώντας ότι κοιτάζοντας στον καθρέφτη, βλέπει ότι αρχίζουν και ασπρίζουν, ενώ ειρωνεύθηκε και όσους υπερσυντηρητικούς εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι είναι … μουσουλμάνος. «Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είμαι πια ο ένθερμος νεαρός σοσιαλιστής μουσουλμάνος που ήμο��ν», δήλωσε σαρκαστικά. Έδειξε μάλιστα μοντάζ φωτογραφιών του με φράντζα, σαν αυτή της συζύγου του την ημέρα της ορκωμοσίας!

​​​​​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top