Μετά το πλοίο τώρα και το αεροπλάνο της αγάπης! Βρείτε το ταίρι σας στον αέρα!

Μια ακόμα τρελή ιδέα του μεγιστάνα της Virgin Ρ. Μπράνσον

Ο Βρετανός μεγιστάνας Ριτσαρντ Μπρανσον, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Virgin βρήκε και άλλον τρόπο να πρωτοτυπήσει.

Οι επιβάτες της εταιρείας του στις εσωτερικές πτήσεις των ΗΠΑ, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν γνωριμίες… Θα μπορούν να κεράσουν ένα ποτό ή ένα γεύμα τον συνεπιβάτη που τους ενδιαφέρει. Η προσέγγιση θα γίνεται διακριτικά, με το πάτημα ενός κουμπιού στην οθόνη ψυχαγωγίας, που διαθέτει κάθε κάθισμα.

Έτσι μπορεί να ξεκινήσει ένα φλερτ ή απλώς μπορεί να κυλήσουν με ευχάριστη κουβεντούλα, οι βαρετές ώρες της πτήσης!

Ο Ριτσαρντ Μπράνσον, πλούσιος ,επιτυχημένος με τον τίτλο του Σερ , είναι αεικίνητος και έχει γίνει διάσημος σε όλον τον κόσμο για τα παράτολμα εγχειρήματα του. Έχει διασχίσει τον Ατλαντικό με σκάφος, και έχει επιχειρήσει 2 φορές να διασχίσει τον Ειρηνικό με αερόστατο .Την δεύτερη μάλιστα, παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο Ριτσαρντ Μπρανσον δηλώνει «πλουσιότερος » σε γνώσεις από αυτές τις εμπειρίες και δεν σταματά να κατεβάζει ιδεες.Το αεροπλάνο της αγάπης είναι η καινούρια επινόηση του και ο ίδιος πρωταγωνιστεί στο σχετικό διαφημιστικό βιντεακι της εταιρείας του που έχει τίτλο: «Πώς να σταθείτε τυχερός στα 35.000 πόδια».