Παράδειγμα προς μίμηση:Χορεύτρια ακρωτηριάστηκε στην έκρηξη της Βοστώνης και δεν το βάζει κάτω

Αποφασισμένη να χορέψει ξανά και να τρέξει στον επόμενο μαραθώνιο

Παράδειγμα προς μίμηση:Χορεύτρια ακρωτηριάστηκε στην έκρηξη της Βοστώνης και δεν το βάζει κάτω

Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι αλλά δεν το βάζει κάτω…


Η 32χρονη Adrianne Haslet-Davis είναι ένα από τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Η νεαρή δασκάλα χορού έχασε το αριστερό της κάτω άκρο της αλλά είναι αποφασισμένη να χορέψει ξανά και να τρέξει στον επόμενο μαραθώνιο! Γι αυτό το λόγο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

dan2.jpg

«Όταν χορεύω, αισθάνομαι ότι έχω γεννηθεί για να κάνω ακριβώς αυτό. Είμαι ευτυχισμένη» δήλωσε η 32χρονη. «Δε μπορώ να επιτρέψω σε κάποιον ή κάτι να μου το στερήσει αυτό. Να μου αλλάξει τη ζωή. Ναι, θα χορέψω ξανά και του χρόνου, παρότι δεν είμαι δρομέας, σκοπεύω να τρέξω στον μαραθώνιο» πρόσθεσε.

«Θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι την πρώτη βόμβα να σκάει κι εγώ να κρατάω το χέρι του άντρα μου Adam. Σκεφτόμουν ότι ποτέ δεν είναι μόνο ένα το χτύπημα. Ήξερα ότι θα συνέβαινε κάτι και άρχισα να ουρλιάζω. Μετά έσκασε η δεύτερη βόμβα… θυμάμαι ότι έπεσα κάτω. Αμέσως είδα το σύζυγό μου να μου κάνει νόημα, δείχνοντας μου το πόδι μου» είπε και συνέχισε: «Έχασα το 80% των οστών και των μυών στο πόδι μου. Αιμορραγούσα πάρα πολύ. Φοβήθηκα. Ήμουν αποφασισμένη να τα καταφέρω».

Όταν ο σύζυγός της είδε την Adrianne να αιμορραγεί έβγαλε τη ζώνη του και την έδεσε πάνω από την πληγή της, για να μη χάσει περισσότερο αίμα. Παρότι είχε τραυματιστεί κι εκείνος, κατάφερε να τη μεταφέρει σε ένα εστιατόριο.


«Εκείνη τη στιγμή του δήλωσα πόσο πολύ τον αγαπούσα. Ήθελα να το ξέρει αν ήταν η τελευταία φορά που βλεπόμασταν» είπε συγκινημένη η 32χρονη.

Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό αλλά για την Adrianne τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top