Κανονικό Θρίλερ: Κλείστηκε σε ασανσέρ για 4 ημέρες!

Η απίστευτη ιστορία ενός 58χρονου που κάνει το γύρο του κόσμου

Κανονικό Θρίλερ: Κλείστηκε σε ασανσέρ για 4 ημέρες!

​Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις ολόκληρες ημέρες έμεινε εγκλωβισμένος στο ασανσέρ του ξενοδοχείου του, ένας 58χρονος Σουηδός ο οποίος κατάφερε τελικά να επιβιώσει χάρη στην εκπαίδευση που είχε λάβει όταν υπηρετούσε στον σουηδικό στρατό.

Το «story» αν και τρομακτικό, είναι πέρα για πέρα αληθινό και συνέβη στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας,! Μάλιστα η ατυχία του ξενοδόχου ήταν διπλή, καθώς είχε ξεχάσει και το κινητό τηλέφωνό του στο γραφείο του και το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να ακούσει τις κραυγές του για βοήθεια και οι προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί μόνος του αποδείχτηκαν άκαρπες.

Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός φίλου του, ο 58χρονος Σουηδός κατάφερε να βγει σώος από αυτό το θρίλερ! Ο φίλος του ξενοδόχου που διένεμε ψωμί στην περιοχή όταν παρατήρησε τον όγκο της αλληλογραφίας που είχε μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο, στην αγροτική περιοχή του Μπαν Γκαστάιν, ενημέρωσε τις αρχές και έτσι κάπως είχε αίσιο τέλος η ιστορία του Σουηδού!

Ο ίδιος, που είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, εξήγησε στους αστυνομικούς που τον απεγκλώβισαν ότι είχε περάσει από εκπαίδευση επιβίωσης στο σουηδικό στρατό και, εφαρμόζοντας τις γνώσεις που απέκτησε τότε, μπόρεσε να επιβιώσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top